Βαθμολογία

ΑΕΚ: Ανέλαβε διοικητική θέση

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τα παρκέ, μετά από 21 χρόνια καριέρας στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά παραμένει από άλλο πόστο στην ΑΕΚ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το περασμένο Καλοκαίρι υπέγραψε με την ΑΕΚ BC συμβόλαιο αενάου διαρκείας, ήτοι "μέχρι να σβήσει ο ήλιος".

Μέχρι να σβήσει ο ήλιος, λοιπόν, και έπειτα από 7 περιόδους αγωνιστικής δράσης, με 3 τρόπαια (ΒCL 2018, Kύπελλο Ελλάδος 2018, Κύπελλο Ελλάδος 2020) στο ενεργητικό του, και πολυσήμαντη δραστηριότητα, ο ευκλεής Αρχηγός μας (θα) παραμένει στη Βασίλισσα. Αυτή τη φορά, θ’ αφήσει στα αποδυτήρια την τιμημένη με το «22», και θα φορέσει για πρώτη φορά... κοστούμι εκστρατείας, για να υπηρετήσει τη "Βασίλισσα" από διαφορετικό πόστο.

Μπορεί μία καταραμένη λοίμωξη να του στέρησε από τον περασμένο Οκτώβριο τη δυνατότητα να κλείσει όπως (του) άξιζε, μία υπέρλαμπρη αθλητική καριέρα, ωστόσο, υγιής και ακμαίος πλέον, "σηκώνει μανίκια" για να υπηρετήσει εις το διηνεκές την ΑΕΚ της καρδιάς του.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, αναλαμβάνει ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ και συνεχίζει στο ΣΠΙΤΙ του!

Η υψηλοφροσύνη του και το ήθος του συνιστούν Υπεραξίες, τις οποίες ο Οργανισμός οφείλει να κεφαλοποιήσει στην ΑΕΚ της νέας εποχής, της εξυγίανσης και της προοπτικής.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ, ΑΡΧΗΓΕ!».