Βαθμολογία

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Πανιώνιος ΓΣΣ», χρηματική ποινή ύψους 1.111,17 ευρώ (αγώνας της 08.04.2023, Πανιώνιος-ΑΟ Διαβολιτσίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Αίας Γαστούνης», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια, με διαφορά τερμάτων 3-0, του αγώνα που είχε οριστεί για τις 23.04.2023 μεταξύ του σωματείου «ΑΟ Μυκόνου» και του σωματείου «Αίας Γαστούνης» για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και β) χρηματική ποινή ύψους 550 ευρώ.

-Επιβάλλει, σε βάρους του Γεώργιου Καμπερίδη, προπονητή του σωματείου «Πιερικός», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «Πιερικός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Πιερικός» χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ (αγώνας της 08.04.2023, Πιερικός-Κοζάνη, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Θύελλα Ραφήνας», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει, σε βάρος του Δημήτριου Καραμανώφ, γυμναστή του σωματείου «Θύελλα Ραφήνας», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «Θύελλα Ραφήνας», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας της 08.04.2023, Θύελλα Ραφήνας-Γιούχτας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «ΑΕ Μοσχάτου», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει, σε βάρος του Στέφανου Φαναρίτη, διερμηνέα του σωματείου «ΑΕ Μοσχάτου», τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «ΑΕ Μοσχάτου», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας της 08.04.2023, ΑΕ Μοσχάτου-ΑΠΟ Κερατσινίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).