Βαθμολογία

Δεν τα κατάφερε η Κ14 της ΕΠΣΛ

Παρότι έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια, η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ, δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση, κόντρα στην ΕΠΣ Έβρου. Το ματς διεξήχθη στο χώρο της Απαλού στην Αλεξανδρούπολη, με την ομάδα της Λάρισας να γνωρίζει την ήττα με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Οι παίκτες του κ. Δημήτρη Τσέτσιλα παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί και παρότι είχαν τις ευκαιρίες δεν κατάφεραν να σκοράρουν εύκολα.

Η ΕΠΣΛ Έβρου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 34’ με βολ πλανέ του Δελήμπεη αλλά με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 58’ η λαρισινή ομάδα βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Φίλιππου Θάνου μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζτούπη γράφοντας το 1-1.

Παρότι οι Λαρισαίοι πίεσαν για το γκολ στη συνέχεια, το γκολ ήρθε για την αντίπαλη ομάδα. Στο 68’ σε μια άτυχη στιγμή, ο Καραστέργιος έδιωξε άτσαλα τη μπάλα, αυτή πήρε μια περίεργη τροχιά και «κρέμασε» τον Μπαντούλη και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.

ΕΠΣ Λάρισας Κ14 (Δημήτρης Τσέτσιλας): Μπαντούλης, Τενεκές, Κανάκης (41’ Θάνος Φ.), Μπουρντένας, Παπαδήμας (72’ Τοπουζίδης), Καραστέργιος (70’ λ.τρ. Δέλλας), Τζάρτας, Καλογιάννης, Τσανούκας (60’ Ανυφαντής), Ζτούπης, Τσανογιάννης (41’ Βασιλείου).