Βαθμολογία

Συνεχίζει το ίδιο δυναμικά ο Ιπποκράτης!

Ο Ιπποκράτης συνεχίζει τον αγώνα του και βρίσκεται στη 2η θέση δύο βαθμούς πίσω από το πρώτο Αργυροπούλι. Η αγωνία λοιπόν συνεχίζεται για την κατάληψη της πρώτης θέσης με το τοπίο να ξεκαθαρίζει οριστικά στο φινάλε των αγώνων (απομένουν άλλοι δύο αγώνες).

Στο σημερινό ματς ο Ιπποκράτης πήρε μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην ΑΕΛ με σκορ 1-2.

Οι παίκτες του κ. Γιώργου Κοτσιανούλη μπήκαν ιδανικά και με δύο γρήγορα γκολ έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Ο Ότι Φραχόλι στο 2’ και ο Γιάννης Κίτσας στο 4’ έκαναν νωρίς το 0-2.

Ο Κατσάρας μείωσε σε 1-2 με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Και οι δύο ομάδες έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό.

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας-Γιάννης Βασιλείου): Κυριαζής (46’ λ.τρ. Θεοχαρίδης), Μέκρας (73’ Τεμιρτζόλγου), Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Σαΐτης (82’ Νιάμας), Κατσάρας, Μπιώτης (78’ Τασίκας), Μακρής (73’ Μετγιάζης), Γκάτης.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης – Θοδωρής Μπαλωτής): Κοτσιανούλης, Γκόνας, Κουκλωμένος (90’ Καραμπίνας), Κίτσας, Κουρούκας, Κωστάκης, Γεωργούλας, Φραχόλι Ο. (80’ Μήτρος Κ.), Μπάσιος (72’ Βούγιας), Μήτρος Χρ., Ζυγούρης (82’  Φραχόλι Φ.).