Βαθμολογία

Ευρεία εκτός έδρας νίκη για την Δόξα Αμυγδαλής (PICS)

Σε αγώνα για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και την 20η αγωνιστική, που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο Ομορφοχωρίου, η τοπική Δόξα αναμετρήθηκε με την Δόξα Αμυγδαλής. Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 2-5 σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο.

Το παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον αφού είχε επτά γκολ (δύο για τους γηπεδούχους και πέντε για τους φιλοξενούμενους), όμως είχε και πολλές φάσεις, κυρίως για την Δόξα Αμυγδαλής.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο αφού προηγήθηκε η Αμυγδαλή στο 5’ με πέναλτι που κέρδισε ο Φλάβιο Κολέτσι, εκτέλεσε ο Δημήτρης Αποστολόπουλος, απέκρουσε προσωρινά ο Μπίτης, ενώ με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος παίκτης την έστειλε στα δίχτυα.

Στο 10’ καλό σουτ του Κολέτσι Φλάβιο, έδιωξε με τα πόδια ο Μπίτης, ενώ δύο λεπτά αργότερα ωραία σέντρα του Σφέτσου Α. και ο έμπειρος Κωσταρέλλος το σουτ για το 1-1.

Στο 14’ ο Φλάβιο Κολέτσι το διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση για το 1-2. Συνέχιζαν οι φιλοξενούμενοι να πιέζουν, στο 25’ καλό σουτ του Στεργίου, έδιωξε με τις γροθιές ο Μπίτης, ενώ στο 30’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Αμυγδαλή, με τον Ανδρέου που για λίγο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη στο 49’ καλό σουτ του Σφέτσου Α. η μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, κάτι που κατάφερε ο Ροδίτης στο 54’ με ωραίο σουτ από πλάγια θέση για να γίνει το 2-2.

Από εκεί και πέρα η υπόθεση ήταν καθαρά της Αμυγδαλής αφού πέτυχε άλλα τρία τέρματα. Στο 55’ το σουτ του Στεργίου έβγαλε με τα πόδια ο Μπίτης, στο 58’ ωραίος συνδυασμού Καψαλού – Αποστολόπουλου, τελικός αποδέκτης ο Στεργίου που έκανε το σουτ και έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 65’ ο Δημήτρης Αποστολόπουλος πέρασε και τον τερματοφύλακα και μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-3. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Στεργίου, έφυγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 73’ ωραία σέντρα του Καψάλη για τον Αποστολόπουλο, που έκανε το 2-4 και το χατ - τρικ για τον ίδιο. Στο 75’ καλό σουτ του Στεργίου έδιωξε ηρωικά ο Μπίτης. Και το τελικό 2-5 διαμορφώθηκε στο 84’ με το σουτ του Στεργίου.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Μπίτης, Μωραϊτης, Μαξιμιάδης, Κωσταρέλλος (35’ λ.τρ. Μάνης), Καλόγηρος, Τσακαβίτης, Ροδίτης, Καρανταγλής, Σφέτσος Σ., Σφέτσος Α., Δαμασιώτης.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Παπαστεργίου, Γραμμενίδης, Κουτίνας, Κολέτσι Μ. (60’ λ.τρ. Πλατσάς), Ανδρέου, Στεφανούλης, Καψάλης, Οσμάν, Αποστολόπουλος, Στεργίου, Κολέτσι Φ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Γκάγκας, Μπασινός.