Βαθμολογία

Στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ προκρίθηκε το Μαυροβούνι

Ο ΑΟ Μαυροβουνίου πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, αφού κατάφερε στα πέναλτι να πάρει το εισιτήριο απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης επαναλήφθηκε το ισόπαλο σκορ του πρώτου αγώνα (1-1), το οποίο δεν άλλαξε κατά την ημίωρη παράταση που ακολούθησε.

Από την "βούλα" των 11 μέτρων οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν νικητές με 5-6 και θα δώσουν το "παρών" για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό της διοργάνωσης.

Στο 5' σε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής συνέχισε το ματς. Στο 17' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, χάρη σε συρτό σουτ του Β.Μπαντζέλα στην δεξιά γωνία του Νούσια, αποκτώντας πλέον προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο 18' σουτ του Ντούφα δεν ανησύχησε τον Μπρέλλα που μπλόκαρε σταθερά, ενώ στο 35' νέο σουτ του ιδίου απέκρουσε με δυσκολία ο Μπρέλλας αλλά ο Τσούτσας που προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την επαναφορά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Στο 50' ο ΑΟ Μαυροβουνίου πλησίασε σε δεύτερο γκολ με τον Πράπα που από αριστερά επιχείρησε να νικήσει τον Νούσια αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια.

Στο 68' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δραχαλίβα, ο Τσούτσας με θεαματικό πλασέ από αριστερά στην απέναντι γωνία του Μπρέλλα έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Ακολούθησε το δίλεπτο 73'-74', οπότε αρχικά με κεφαλιά του Νικολακούλη και στην συνέχεια με σουτ του Δραχαλίβα οι Τσαριτσανιώτες "άγγιξαν" το 2-1, ενώ τα πράγματα δυσκόλεψαν γι'αυτούς στο 84', όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πούτας.

Στο 88' οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο 1-2 αλλά την επικίνδυνη κεφαλιά του Σπανού εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια προ της γραμμής τέρματος ο Νούσιας. Στο 93' το σουτ του Τσούτσα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στο 105' οι γηπεδούχοι ζήτησαν κόκκινη κάρτα (ο ρέφερι έδειξε κίτρινη) σε μαρκάρισμα.

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Μπρέλλας διαφύλαξε την ισοπαλία αποκρούοντας με τα πόδια το σουτ του Δραχαλίβα και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Τα πέναλτι

Τσούτσας 1-0

Ν.Μπαντζέλας 1-1

Νικολακούλης 2-1

Λιλολάρι 2-2

Βλαχάκης 3-2

Β.Μπαντζέλας 3-3

Δραχαλίβας 4-3

Σπανός απέκρουσε ο Νούσιας

Ντούφας απέκρουσε ο Μπρέλλας

Κακαζούκης 4-4

Νούσιας 5-4

Κ.Μπάγκας 5-5

Μιφτάρι απέκρουσε ο Μπρέλλας

Πράπας 5-6.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης (53' Δριστέλας), Μπουμπουνάρας (62' Γκόλτσιος), Αυλογιάρης, Γανός (62' Νικολακούλης), Μιφτάρι, Τσούτσας, Πούτας, Ντούφας, Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Μπρέλλας, Δ.Μπάγκας, Κακαζούκης, Β.Μπαντζέλας, Κ.Μπάγκας, Λιλολάρι, Ακριβόπουλος (70' Φακίτσας), Ν.Μπαντζέλας, Σπανός, Μπέτσης (70' Στατήρης), Πράπας.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Βαλιώτης, Δίχρης.