Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιάννης Σαμαράς

Παρελθόν τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Γιάννης Σαμαράς, όπως ανακοίνωσε η Ελαφρά Ταξιαρχία. Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η απόφαση της οριστικής αποχώρησης της οικογένειας Μονεμβασιώτη από τα διοικητικά του Απόλλωνα Σμύρνης, προκαλεί εξελίξεις σε μια σειρά από θέματα που αφορούν την ομάδα.

Δυστυχώς άμεση συνέπεια των επικείμενων αλλαγών στην ΠΑΕ είναι η αποχώρηση του Γιάννη Σαμαρά και των συνεργατών του. Ο Γιάννης Σαμαράς ήρθε στην ομάδα μας κατόπιν προσωπικών ενεργειών του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο οποίος τρέφει απεριόριστη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Του ανατέθηκε η θέση του αθλητικού διευθυντή, καθώς είναι ένας άνθρωπος που μπορούσε να βοηθήσει τον Απόλλωνα να αλλάξει επίπεδο. Ήρθε σε δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο και ενώ ήδη είχε γίνει από άλλους ανθρώπους ο πογραμματισμός από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση δεν κατάφερε να του εξασφαλίσει τις συνθήκες εργασίας που ήθελε. Αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς δεν ξεπεράστηκε το γηπεδικό πρόβλημα που ταλαιπώρησε την ΠΑΕ και δεν βρέθηκε η ενδεδειγμένη λύση με τον Ερασιτπέχνη.

Επίσης, κατέστη αδύνατο να λυθεί το πρόβλημα που αφορά το προπονητικό κέντρο, καθώς και το γηπεδικό για τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα να λειτουργήσει, στο επαγγελματικό επίπεδο που απαιτείται προκειμένου να εξασφαλίσει, αρχικά την άνοδο στη Super League και στη συνέχεια τη σταθεροποίηση σε αυτή.

Όλα αυτά τα, μονίμως άλυτα, προβλήματα του Απόλλωνα, αλλά και γενικότερα των ομάδων της Super League 2, βάζουν άδοξο τέλος στη συνεργασία με τον κ. Σαμαρά και χάνεται για τον Απόλλωνα η ευκαιρία να ανέβει επίπεδο στον οργανωτικό και αγωνιστικό τομέα, χάρη στις γνώσεις του κ. Σαμαρά.

Στενάχωρη για εμάς εξέλιξη όμως δεν υπάρχει, στην παρούσα φάση, λύση στα ανωτέρω προβλήματα.

Ευχαριστούμε τον κ. Σαμαρά και τους συνεργάτες του για τις προσπάθειες που έκαναν προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα μας, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξουν να κάνουν στη λαμπρή σταδιοδρομία τους και ελπίζουμε στο μέλλον να συναντηθούν και πάλι οι δρόμοι μας. Τους ευχαριστούμε όλους».