Βαθμολογία

Πέρασε νικηφόρα από το Ομορφοχώρι και βλέπει ψηλά! (PICS)

Σε αγώνα για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και την 18η αγωνιστική που διεξήχθης το γήπεδο Ομορφοχωρίου, η τοπική Δόξα αναμετρήθηκε με την Αναγέννηση Καλοχωρίου με τελικός σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση Καλοχωρίου, αφού ύστερα από τη σημερινή ημέρα πολλά θα κριθούν μέσα στη Μαρμαρίνη στο μεταξύ τους ματς για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και για την πιθανή άνοδο.

Στο πρώτο μέρος, δύο πολύ καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους, η πρώτη στο 20’ με το σουτ βολίδα του Μάριου Λάτα και την φοβερή εκτίναξη του Μπίτη, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, στην επαναφορά νέο σουτ του Τσιρώνη Γ. που έδιωξε πάνω στη γραμμή αμυντικός.

Πέντε λεπτά αργότερα καλό σουτ του Μουράνι, νέα απόκρουση του Μπίτη. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή στο 35’ με την εκτέλεση φάουλ του Καββαδία που έφυγε άουτ.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, βρήκε τον τρόπο το Καλοχώρι να κάνει το 0-1, ύστερα από την ασίστ του Μάριου Λάτα και το πλασέ του Βασίλη Κοττάκου.

Στην επανάληψη, η Δόξα έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1 με το σουτ έξω από την περιοχή του Στέφανου Σφέτσου.

Χατ τρικ έγινε και από τις ασίστ του Μάριου Λάτα και τρία τα γκολ του Βασίλη Κοττάκου μέχρι το τέλος που γράφτηκε το τελικό 1-3.

Στο 79’ ύστερα από παράλληλη σέντρα του Λάτα, ο Κοττάκος πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-2.

Στο 83’ μία καλή στιγμή στο σουτ του Λίταινα Σ. μπλόκαρε ο Μπίτης και στο 93’ ύστερα από επέλαση του Λάτα, που έδωσε για τον Κοττάκο, αυτός σε κενή εστία πλάσαρε για το τελικό 1-3.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Γιώργος Μωραϊτης): Μπίτης, Μωραϊτης Θ. (65’ Δαμασουλιώτης), Μαξιμιάδης, Κωσταρέλλος, Καλόγηρος, Τσακαβίτης (80’ λ.τρ. Μάνης), Ροδίτης, Τσόγκας, Αντωνίου (46’ Σφέτσος Α.), Σφέτσος Σ., Καββαδίας (80’ Καραδήμας).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Τσιρώνης Γ., Ζησόπουλος, Σαϊτης Θ., Κοττάκος, Λούγκος, Μουράνι, Λίταινας Σ., Λάτα, Νούσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμαγκιόλας, Τάνας, Ντελέζος.