Βαθμολογία

Στις νίκες επέστρεψε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης (PICS)

Στις νίκες επέστρεψε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" του Αστέρα Μελισσοχωρίου με 3-0 και ξαναβρέθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Τα αγωνιστικά σχέδια των "πρασίνων" διευκόλυνε, πάντως, σημαντικά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν από το πρώτο δεκάλεπτο με αριθμητικό μειονέκτημα.

Στο 9' σε φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενουμένων με πρωταγωνιστές Δραχαλίβα - Τσούτσα, τελικός αποδέκτης έγινε ο Βλαχάκης που προσπάθησε να σκοράρει αλλά ενστικτωδώς προ της γραμμής τέρματος ο Κολοβός απέκρουσε χρησιμοποιώντας το χέρι του. Αποτέλεσμα ήταν ο ίδιος να αποβληθεί για αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ, ενώ το πέναλτι που καταλογίστηκε αξιοποίησε ο Δραχαλίβας. Στο 15' από σέντρα του Πούτα, ο Τσούτσας από καλή θέση αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα άουτ, χάνοντας την ευκαιρία να "κλειδώσει" από νωρίς το παιχνίδι.

Τελικά, το 2-0 σημειώθηκε στο 57' από τον Τσούτσα που πλάσαρε ιδανικά τον Μπουρονίκο, ενώ στο 64' σουτ του Βλαχάκη αποκρούστηκε σε πρώτο χρόνο από τον τερματοφύλακα του Μελισσοχωρίου αλλά στην επαναφορά από κοντά ο Τσούτσας (πρώτος σκόρερ του Οικονόμου) "έγραψε" το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι διεκδίκησαν στην συνέχεια το γκολ της τιμής και στο 90' είχαν την καλύτερη στιγμή τους, με το σουτ του Νικόλι που αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.

Με άνεση διηύθυνε τον αγώνα ο Θεόδωρος Κοντογιώργος, έχοντας την συνδρομή των βοηθών Αχιλλέα Νίκζα - Χρήστου Νάκα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι (49' Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Γανός (66' Γκόλτσιος), Νικολακούλης (49' Καραμπίνας), Τσούτσας, Πούτας (84' Παπαευθυμίου), Ντούφας (66' Δριστέλας), Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ (Θωμάς Αλεξούδης): Μπουρονίκος, Β.Σδράλης (68' Βογιατζής), Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μουμίν (64' Νούσιας), Βασιλειάδης (89' Καραουλάνης), Περδίκης (68' Νικόλι), Παραφέστας, Καραμάνος (89' Πιέτρι), Γκαραβέλης.

* Στα αξιοσημείωτα - "παράπλευρα κέρδη" - της αναμέτρησης καταγράφεται και η πρώτη επίσημη συμμετοχή σε αγώνα της ανδρικής ομάδας του 15χρονου Θωμά Παπαευθυμίου, ο οποίος αντικατέστησε στο 84' τον Αντώνη Πούτα, υπό το γενικό χειροκρότημα των θεατών.