Βαθμολογία

«Τμήμα ηθών»: Πότε θα βγει στον «αέρα» του ΑΝΤ1

Συνέντευξη στο “Πάμε Δανάη” παραχώρησε ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε αρχικά για την επιστροφή της σειράς “Τμήμα Ηθών”, στην οποία αρνήθηκε να συμμετέχει ο Πάνος Μιχαλόπουλος.

Σημειώνουμε ότι ο Μανούσος Μανουσάκης έκανε πρόταση στον Πάνο Μιχαλόπουλο να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από το νέο “Τμήμα Ηθών”.

Ο ηθοποιός που εδώ και καιρό έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν δέχτηκε τονίζοντας μάλιστα στη δήλωσή του ότι δεν επιθυμεί να συνεργαστεί ποτέ ξανά με τον ΑΝΤ1.

“Είμαστε σε συζητήσεις, μαζεύουμε ιστορίες, μαζεύουμε περιπέτειες, φτιάχνουμε χαρακτήρες για το “Τμήμα Ηθών”. Ο Πάνος μίλησε, δεν μπορώ να πω τα λόγια του Πάνου, έδωσε συνέντευξη. Και ποιος δεν θα ήθελε για συνεργάτη του τον Πάνο Μιχαλόπουλο; Είναι ένας εξαιρετικός κύριος, εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός ηθοποιός. Δεν με στεναχώρησε αυτό που έγινε, με προβλημάτισε, με έκανε να σκεφτώ” δήλωσε ο Μανούσος Μανουσάκης επί του θέματος.

Ο Μανούσος Μανουσάκης πρόσθεσε για όσα πρόκειται να δούμε στο νέο “Τμήμα Ηθών”: “Κυρίως θα δούμε καινούργια πρόσωπα. Οι παλιοί ήρωες του “Ηθών” θα περάσουν οπωσδήποτε αλλά η βασική μας ομάδα θα είναι τελείως καινούργια. Το έγκλημα θα είναι τελείως καινούργιο”.

Πότε αναμένεται η πρεμιέρα; Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό: “Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν πιστεύω ότι τον Δεκέμβριο του 2023, το πολύ τον Γενάρη του 2024 να μπορεί να αρχίσει να μεταδίδεται”.

ΠΗΓΗ