Βαθμολογία

Η Εθνική παίζει μπάλα στον Alpha!

Η μάχη της Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024 αρχίζει στον Alpha! Οκτώ επικές αναμετρήσεις της Εθνικής μας με τη φιναλίστ του Μουντιάλ Γαλλία, την ιπτάμενη Ολλανδία, την Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ για την πρόκριση στη μεγαλύτερη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έρχονται στον Alpha.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στο ντεμπούτο της διοργάνωσης, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία φιλοξενεί την Αγγλία σ’ ένα μοναδικό ματς για την πρόκριση στο Euro 2024. Οι Άγγλοι ακόμη θυμούνται πως τους πήραν το κύπελλο οι Ιταλοί μέσα στο Γουέμπλεϊ πριν δυο χρόνια. Μια κορυφαία συνάντηση δύο διαφορετικών ποδοσφαιρικών σχολών: Ιταλία και Αγγλία στην πρώτη μάχη για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 21:45 σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου.

Το ταξίδι της Εθνικής μας ξεκινά την Παρασκευή 24 Μαρτίου από την πόλη Φάρο της Πορτογαλίας. Ενωμένοι σαν μια γροθιά οι ποδοσφαιριστές και ο Γκουστάβο Πογέτ θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, κόντρα στο Γιβραλτάρ, για το πολυπόθητο εισιτήριο που οδηγεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Με υψηλές προσδοκίες για ακόμη μια διάκριση, Γιβραλτάρ – Ελλάδα, την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 21:45, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ Σπύρου Νάσιου.

Από τις 21:00 ο Γιαννίκος Δούσκας ζωντανά από το στούντιο, με εκλεκτούς καλεσμένους, θα μας μεταφέρει τον παλμό με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο.