Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για την Βερδικούσια, κόντρα στην ψυχωμένη Χαραυγή (PICS)

Ένα δυνατό ματς διεξήχθη στο γήπεδο Θεσσαλικού το Σάββατο (11/3) ανάμεσα στην Χαραυγή και την Προοδευτική Βερδικούσιας για την Γ’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τελικό σκορ 0-3 για την ομάδα του κ. Κώστα Μπακλαβά που παρέμεινε στην 1η θέση και αύξησε τη διαφορά στους έξι βαθμούς από την δεύτερη Χαραυγή.

Σίγουρα το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα, αφού στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο εκατέρωθεν. Η Βερδικούσια είχε ευκαιρία στο 20’ με την κεφαλιά του Μιχαλέ Δ. να φεύγει άουτ και στο 25’ για την Χαραυγή με το δυνατό σουτ του Παππά να έχει την ίδια τύχη.

Ένα γκολ χώρισε τις ομάδες στο πρώτο μέρος, στο 35’ με το σουτ του Μιχάλη Μιχαλέ που χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια βρήκε δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη η Χαραυγή μπήκε πολύ δυνατά, είχε ένα πιεστικό 20λεπτο από το 46’ μέχρι το 65’ όπου έχασε ευκαιρίες με τον Παππά και τον Γαλάνη, είχε όμως τρία δοκάρια στο 50’ με το σουτ του Παπαδόντα (κάθετο δοκάρι), στο 60’ πάλι με τον ίδιο παίκτη και στο 65’ σουτ του Γαλάνη και οριζόντιο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε η Χαραυγή με τις χαμένες ευκαιρίες μετουσίωσε σε άλλα δύο γκολ η Βερδικούσια στο 85’ όταν σε αντεπίθεση ο Αθανάσιος Δημήρης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα αρχικά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά δίχτυα για το 0-2 και στο 90’ και πάλι σε αντεπίθεση ο Μηνάς Συνάπαλος ύστερα από πάσα του Οικονόμου βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το ψύχραιμο πλασέ και το τελικό 0-3.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Ξύτσας, Στρατίκης (46’ Μπαλόσι), Τέλιος, Λέτσιος, Πατσιούρας (46’ Ντόγια), Τσιαμούρας (46’ Χασιώτης), Παπαδόντας (75’ Μανταλιάς), Παππάς, Βαρσάμης (65’ Σκαφιδάς), Σχοινάς, Γαλάνης.

Προοδευτική Βερδικούσιας (Κώστας Μπακλαβάς): Δαούλας, Μιχαλές Μ., Μάνης (90’ Δήμκος), Σινάπαλος Μ., Ζερδαλής, Σινάπαλος Α. (60’ Δημήρης), Καρκατσέλας, Οικονόμου, Γκαραβέλης (85’ Μπακλαβάς Δ.), Τέλιος, Μιχαλές Δ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Καραμαγκιόλας, Γούλας.