Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Ιπποκράτης και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (4/3) στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας Α’» ανάμεσα στον Ιπποκράτη και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας.

Το ματς διεξήχθη για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό, με τους γηπεδούχους του κ. Γιώργου Κοτσιανούλη να μένουν στην κορυφή και την Ακαδημία να είναι στην 4η θέση.

Στο 41’ ο Παλάσκας έκανε το 0-1 για την Ακαδημία Ελασσόνας, ενώ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 55’ με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Μήτρος Κ. Παρόλα αυτά στο 87’ ο Κίτσας έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Στο 94’ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι!

Ο Ζυγούρης έστειλε τη μπάλα άουτ, πέναλτι που κέρδισε ο Κίτσας από τον Δερβένη και έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του ματς.

Α.Ο. Ι. (Γιώργος Κοτσιανούλης – Θεόδωρος Μπαλωτής): Κοτσιανούλης, Μήτρος Κ., Κουκλωμένος, Κίτσας, Κουρούκας, Κωστάκης, Φραχόλι Ο., Μπάσιος (62΄Γκόνας), Μήτρος Χ., Ζυγούρης, Φραχόλι Φ. (51΄Βούγιας).

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας (Στέλιος Μπαχτσιβάνος): Κατωτικίδης, Μπαρδανίκας, Μπακογλίδης, Αβέλλας, Κατσαντώνης, Τζόκολα, Νούλας, Μουλτσιάς, Κατσιγιάννης (67’ Δερβένης), Στούπας (86’ Σδάνης), Παλάσκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Νίτσας, Μίχος, Τζιμούρτος.