Βαθμολογία

Πέρασε το Βασιλί από την μαχητική Αμυγδαλή (PICS)

Για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και την 14η αγωνιστική, διεξήχθη το Σάββατο (4/3) στο γήπεδο Αμυγδαλής, η αναμέτρηση της τοπικής Δόξας με την Θύελλα Βασιλί (0-3).

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-3.

Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει και όλη την εικόνα του αγώνα, αφού μέχρι και το 87’ παρέμεινε το 0-1, ύστερα από το αυτογκόλ που σημείωσε η Δόξα Αμυγδαλής στο 20’.

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό σημείωσε η Θύελλα Βασιλί δύο τέρματα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 0-3.

Για τους γηπεδούχους εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο έμπειρος τερματοφύλακας Αποστόλης Κοσμάς που σε τέσσερις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες έδειξε την κλάση του.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες για την Δόξα Αμυγδαλής ήταν ο Λεωνίδας Κουτίνας που βοήθησε τα μέγιστα σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Επίσης για την Θύελλα Βασιλί πολυτιμότερος παίκτης που είναι και «πολυτέλεια» για την κατηγορία ο έμπειρος Χρήστος Τλούπας.

Στο 10’ καλό σουτ του Ξυνογαλά έβγαλε σε κόρνερ ο Κοσμάς. Ένα λεπτό μετά, το σουτ ήρθε από τον Αλεξίου, πάλι ο Κοσμάς έβγαλε σε κόρνερ.

Στο 20’ ύστερα από λάθος διώξιμο του Γραμμενίδης, η μπάλα χτύπησε στο εσωτερικό δεξί κάθετο δοκάρι και έγινε το 0-1 (η φάση ξεκίνησε από κόρνερ του Ξυνογαλά).

Στο 40’ πολύ καλό σουτ του Σκουμποτή, μεγάλη επέμβαση του Κοσμά σε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα, εξαιρετικό σουτ του Τλούπα από πλάγια θέση, μεγάλη επέμβαση του Κοσμά σε κόρνερ.

Στο 75’ δυνατό σουτ του Σκουμποτή και πάλι ο Κοσμάς ήταν εκεί, ενώ στο 87’ ο Τλούπας μέσα στην περιοχή έκανε την πρώτη κεφαλιά, ο Σκουμποτής τη δεύτερη και τελικός αποδέκτης ο Μάριος Αρίφι με νέα κεφαλιά για το 0-2.

Ένα λεπτό αργότερα ο Αλεξίου για τη Θύελλα Βασιλί με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

*Οι φιλοξενούμενοι αφιερώνουν τη νίκη τους στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ρούλη Μπόγκα που τη σημερινή ημέρα γιόρταζε. Επίσης γενέθλια είχε ο παίκτης της Θύελλας Βασιλί Δημήτρης Γιαχνής.

*Από τους γηπεδούχους γενέθλια είχε ο τερματοφύλακας Αποστόλης Κοσμάς.

*Πάρα πολύ καλή διαιτησία από την τριπλέτα στο ματς της Αμυγδαλής.

*Η διοίκηση της Δόξας Αμυγδαλής, ο προπονητής, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, εύχονται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας Παναγιώτη Παπαστεργίου που υπεβλήθη σε χειρουργείο μηνίσκου, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του με τα Αμπελάκια στον Παραπόταμο.

Δόξα Αμυγδαλής (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Βέϊς (77’ Κολέτσι Ο.), Κουτίνας, Γραμμενίδης, Καψάλης, Καραγιάννης (74’ Αγγελούλης), Κολέτσι Κ., Χατζόπουλος, Αποστολόπουλος, Στεφανούλης, Μπίλλης (46’ Οσμάνι).

Θύελλα Βασιλί (Παπαγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς, Γιαχνής, Αλεξίου, Μπόγκας (89’ Μαργαριτόπουλος), Τριανταφύλλου Β. (89’ Τσιάμπας), Τριανταφύλλου Α., Αγγελουσόπουλος (46’ Αρίφι), Τλούπας, Καραγιάννης (66’ Τριανταφύλλου Γ.), Ξυνογαλάς, Σκουμποτής.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Σκριάπας, Πάτσης.