Βαθμολογία

Τρίποντα για Κιλελέρ, Βλαχογιάννι και Συκούριο

Δείτε ρεπορτάζ από αγώνες της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX, όπως σημειώθηκαν το Σάββατο (11/2).

ΑΕ Κιλελέρ-Όλυμπος Γόννων 3-0

Η ΑΕ Κιλελέρ επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα κέρδισε με το ευρύ σκορ 3-0 τον Όλυμπο Γόννων.

Ο Ηλίας Χριστοδούλου σκόραρε δύο φορές (6΄, 34΄) ενώ σημειώθηκε και το 3-0 στο 39’ με αυτογκολ του Ζαϊρέ.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής Ηλ. (76′ Νικολαΐδης), Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής (57′ Χατζησαββίδης), Βαγενάς, Γκουγκουλιάς, Χριστοδούλου (61′ Ζιόμπουρας), Παπαγεωργίου (61′ Αργύρης), Αναγνώστης (57′ Παπαχρήστος).

Γόννοι (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές Γ., Μπουμπούλης Ε., Μπουμπούλης Αθ., Γκαμπέτας, Μπουζούκας, Κολτσίδας, Μάντζαρης, Γαγάρας, Σερίφης, Κίτσιος.

Δόξα Βλαχογιαννίου-Φαλανιακός 1-0

Σημαντική νίκη για την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε η Δόξα Βλαχογιαννίου αφού επικράτησε του Φαλανιακού με 1-0.

Το γκολ που έκρινε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Νίκος Γελαλής στο 51’, σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες μόχθησαν για τη νίκη.

Βλαχογιάννι (Χάρης Νούσιας): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Χρόνης (46’Αθανασούλης Θ.), Φράτζας, Κυπαρίσσης, Λάλλος, Ιωαννίδης Σ. (85’Αθανασούλης Β.), Φακίτσας (70’ πέτρου), Παπανικολάου, Γελαλής, Ιωαννίδης Σ.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης, Στάμος, Πάνου, Πανταζής, Ανατολίτης (40′ λ.τρ. Παπαγεωργίου), Κυρίτσης, Γκανάτσας, Καρακίτσιος, Ντανίκας (82′ Κουτσούκης), Μπλάνας (82′ Παρασκευάς).

Δαμασιακός-Δήμητρα Γιάννουλης 2-2

 Ισόπαλο έληξε το ματς στο Δαμάσι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Δήμητρα Γιάννουλης (2-2). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 με τέρματα που σημείωσαν οι Νάστας (32΄) και Αλατάς (54΄).

Οι γηπεδούχοι στο 58΄μείωσαν σε 1-2 με τον Καρακάνο, για να έρθει στο 67΄ο Δεληχάς και να κάνει το τελικό 2-2.

Δαμασιακός (Αποστόλης Ευαγγέλου): Γεωργούλας, Ιωαννίδης (62’ Πέτρου), Καρακάνος, Μουσιάρης Θ., Λέτσιος Α., Μουσιάρης Δ., Τσιάλτας, Σάρα, Δεληχάς (89’ Μπακαΐμης Χρ.), Δημητρέλης, Κυρατζής.

Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Κοτλής, Αρσένης, Σαπάκος, Αλατάς, Ματσικόπουλος, Μπάμπαλης (66’Δαούλας), Κορλός, Νάστας, Γκαλγκανόπουλος (81′’Κουρούτσαλης), Καρέλας (46’ Εμμανουήλ), Βασιλόπουλος (66’ Καρβούνης).

Κίσσαβος Συκουρίου-Παναγροτικός Νίκαιας 2-1

Σημαντικό τρίποντο πέτυχε ο Κίσσαβος Συκουρίου, αφού κέρδισε στην έδρα του τον Παναγροτικό Νίκαιας με σκορ 2-1.

Ο Πλιάγκας στο 10΄με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στο 37’ ο Παπακώστας Θ. έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Ο Αγγέλης στο 60΄ σκόραρε για το 2-1 και χάρισε τη νίκη στον Κίσσαβο.

Μπολάκης και Κώτσιας είχαν δοκάρι, ενώ ακυρωθέν γκολ είχαν οι νικητές με τον Πλιάγκα.

Συκούριο (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Χάμος, Κουλουκτσής, Αγγέλης, Κορδέλας, Μπολάκης, Καραποστόλης, (55’Τριανταφύλλου), Τζιούρας, (80’ λ.τρ. Τόπης), Κώτσιας, Πλιάγκας (90’ Τσίκος).

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Μανακούσιος Θ. (85’Ανυφαντής), Γεωργόπουλος (65΄ Πετράκης Μ., 90’ λ.τρ. Πιτσίλκας), Παπακώστας Σ., Περήφανος, Γκανάβας, Γκουντίκας (65’ Φασούλας), Παπακώστας Η., Μανακούσιος Δ., Παπαθανασίου.

Οικονόμος Τσαριτσάνης-ΑΟ Μαυροβουνίου 1-1

Ύστερα από μία αναμέτρηση στην οποία κυριάρχησε η δύναμη αλλά και η ένταση, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" με τον κάτοχο της 3ης θέσης της βαθμολογίας ΑΟ Μαυροβουνίου.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των θυμάτων λόγω του σεισμού στην Συρία και την Τουρκία.

Στο 4' από σέντρα του Δριστέλα, ο Δραχαλίβας σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 37' οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους και από την σέντρα του δευτέρου από δεξιά ο πρώτος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι "προειδοποίησαν" στο 59' με σουτ του Κ.Μπάγκα που απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Νούσιας, ενώ στην συνέχεια καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ και στο 67' μετά από λανθασμένη απομάκρυνση αμυντικού, τελικός αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Β.Μπατζέλας που με συρτό σουτ ισοφάρισε. Στο 69' ευθύβολο σουτ του Γανού προς την εστία του Μαυροβουνίου κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 75' σουτ του Πράππα από πολύ καλή θέση εξουδετέρωσε ο Νούσιας.

Στο 76' σουτ του Βλαχάκη από τα όρια της μεγάλης περιοχής έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ριζόπουλου, ενώ στο 88' αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ο Μιφτάρι με τον αγώνα να διακόπτεται για τέσσερα λεπτά μέχρι να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του χτυπήματος και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο 90' ο Πράππας βρέθηκε και πάλι σε επικίνδυνη θέση αλλά το "τελείωμά" του ήταν αρκετά ψηλότερα από το οριζόντιο δοκάρι.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Πούτας (46' Μπουμπουνάρας), Νικολακούλης, Γανός, Καραμπίνας, Τσούτσας, Μιφτάρι (88' λ.τρ. Γκόλτσιος), Δριστέλας (73' Δ.Μουλτσιάς), Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αν.Ριζόπουλος, Δ.Μπάγκας, Στατήρης (82' Κουκούτσης), Σκαφιδάς, Κ.Μπάγκας, Β.Μπατζέλας (90'+8' Μουταφίδης), Θάνος (52' Τατσέλος), Ν.Μπατζέλας, Φακίτσας (52' Πράππας), Μπέτσης (90'+8' Δ.Ριζόπουλος), Κακαζούκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Μπουρονίκος, Μίχος.

Σμόλικας Φαλάνης-Αστέρας Μελισσοχωρίου 1-1

Σμόλικας και Μελισσοχώρι έμειναν στο 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Γκιόνα, όμως ο Σωτήρης Περδίκης στο 55’ σκόραρε κόντρα στην πρώην του ομάδα και χάρισε τον πολύτιμο βαθμό στο Μελισσοχώρι.

Σμόλικας (Νίκος Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Πολύζος (76’ Λιάκος), Πατσής, Γκιόνα (62’  Χαζίζι), Μπαρούτζας, Τάφα, Χατζούλης, Γούτος, Νερπιέτρι (87’ Κόκκινος), Γκαλμπογκίνης, Ζιώγας (62’ Μπάκος).

Μελισσοχώρι (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Περδίκης, Μπιρόλ, Βογιατζής, Σδράλης Β., Κολοβός, Παραφέστας (90’ Σδράλης Αθ.), Βασιλειάδης (89’ Αγγελακόπουλος), Νούσιας, Νικόλι, Καφαντάρης (46’ Καραμάνος).