Βαθμολογία

Ευρεία νίκη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων επικράτησε με άνεση του Τυρνάβου με σκορ 7 - 0 για την 17η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΝΛ - DETOX και έτσι παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς όντας ισόβαθμη με την ΑΕ Κιλελέρ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους παίκτες του Αχιλλέα να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 3' όταν ο Καραμπούζης έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Εν συνεχεία η ομάδα του Αχιλλέα είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και κάποιες καλές στιγμές με τους Κερμελίδη, Γκαραλιάκο και Φουρίκη.

Στο 33' ο Κερμελίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2 - 0. Στο 37' ο Κερμελίδης σούταρε δυνατά με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Επτά λεπτά αργότερα ο Γκαραλιάκος με συρτό δυνατό σουτ πέτυχε το 3 - 0.

Στο 43' ο Κερμελίδης έκανε όμορφη ενέργεια στην περιοχή και με "φωτοβολίδα" νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 4 - 0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Αχιλλέα μπήκαν με την ίδια διάθεση και ανέβασαν αρχικά τον δείκτη του σκορ στο 5 - 0 με δυνατό σουτ του Ματούλα στο 55'.

Πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με μακρινό σουτ από τα αριστερά και με λάθος υπολογισμό του αντίπαλου τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 6 - 0 και παράλληλα το δεύτερο δικό του γκολ. Το τελικό 7 - 0 πέτυχε ο Φουρίκης με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 82'.

Ντεμπούτο με την φανέλα του Αχιλλέα πραγματοποίησε και ο τερματοφύλακας Τσαπραΐλης Νίκος ο οποίος πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 65' στην θέση του Σταυράκη για την πρώτη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης (65' Τσαπραΐλης Ν.), Λάιος, Χατζηλιάδης, Κουρτεσιώτης, Καραμπούζης (65' Κώστας), Αετόπουλος, Γκαραλιάκος (46' Τσατσελάρι), Πασσιάς (46' Μακρής), Ματούλας (60' Μπρόσκα), Φουρίκης, Κερμελίδης.

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αργυρούλης): Χισκουρτάι, Σιούτης Γ., Καρράς, Τσατσελάρι Ρ., Τσέσμα, Μπαλκούρας, Μπάκος, Κατσαρός, Παππάς, Λάζος, Ματράκης. Έπαιξαν και οι: Στεμπάρι, Πέτρο, Γκαλάρας, Μούτσο, Ζώγκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Διχρής, Στεργιακούλης.