Βαθμολογία

Ο Μπεριτζάς νέος τεχνικός στο Νεοχώρι

Νέος τεχνικός είναι ο Τάσος Μπεριτζάς, στο Νεοχώρι Τρικάλων, ομάδα που συμμετέχει στον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ντεμπούτο στον πάγκο θα κάνει o έμπειρος κόουτς, στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε. Λευκίμμης (14:00). Συνεργάτες του θα είναι ο Κώστας Παπαρίζος με τον Λεωνίδα Κιόρογλου (προπονητής τερματοφυλάκων), τιμ που είχε και στην Αγιά, όπου ανέβασε τον Δωτιέα στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο.Διγενής Νεοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Τάσου Μπεριτζά στη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

«Ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό, έχοντας εργαστεί στις μικτές της ΕΠΣ Λάρισας, περιφερειακός προπονητής της Εθνικής Νέων, στον Τύρναβο, στον Α.Ο. Τρίκαλα 1963, στην Τσαριτσάνη, στην ΑΕΛ, στον Αμπελωνιακό, στον Φαλανιακό, και την τελευταία διετία στον Δωτιέα Αγίας με τον οποίο κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα και πήρε την άνοδο στην Γ’Εθνικη κατηγορία.
 
Αναλαμβάνει την ομάδα μας με άμεσο συνεργάτη τον Κώστα Παπαρίζο και προπονητή τερματοφυλάκων τον Λεωνίδα Κιόρογλου.
Καλωσορίζουμε τον κ. Μπεριτζά και τους συνεργάτες του στην οικογένεια του Διγενη Νεοχωριου και τους ευχόμαστε υγεία, καλή δουλειά και επιτυχίες.