Βαθμολογία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Μελισσοχώρι (PICS)

O Αστέρας Μελισσοχωρίου που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΛ DE TOX του νομού μας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην ταβέρνα «σαλονάκι» στο Μελισσοχώρι το βράδυ της Τρίτης (7/2).

Της Βάσως Γκατζούλη

Η εκδήλωση που έλαβε χώρα, ήταν πολύ όμορφη, την διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, η διοίκηση του Αστέρα με τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Καρακάση, τον αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Καλογιάννη, καθώς και την Δήμητρα Χαρούλη (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων).

Εκεί ήταν τουλάχιστον 60 προσκεκλημένοι, μέσα σε αυτούς και η ομάδα με τον προπονητή κ. Μάκη Αλεξούδη. Το γεύμα ήταν πλούσιο και το κρασί άφθονο. Από την δημοτική αρχή ήταν ο κ. Κώστας Φιλιππούλης (αντιδήμαρχος Κιλελέρ), Γιάννης Κουκούτσης (αντιδήμαρχος Κιλελέρ), Δημήτρης Ροϊδούλης (πρόεδρος Κοινότητας Μελισσοχωρίου), Ιωάννης Φαλάκας (πρόεδρος του πολιτιστικού). Την ΕΠΣΛ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, καθώς και ο παρατηρητής διαιτησίας κ. Κώστας Κουρδής.

Επίσης στην εκδήλωση βρέθηκαν ο κ. Ντίνος Κατσικάρης (πρόεδρος της κοινότητας Γαλήνης), ο κ. Άγγελος Θεοδωρόπουλος (πρώην πρόεδρος του Ιπποκράτη), καθώς και ο κ. Γιώργος Κοτσιανούλης (προπονητής του Ιπποκράτη).

Η βραδιά είχε πάρα πολύ κέφι, αφού η διοίκηση φρόντισε να έχει και μία ωραία ορχήστρα με τον Παναγιώτη Σδράλη στο μπουζούκι, τον Βαγγέλη Τζημπανούδη στο αρμόνιο και την ωραία φωνή της Ίριδας Κουφογάζου που συντρόφευσε τα τραγούδια. Η μεγάλη όμως έκπληξη της βραδιάς ήταν ο γνωστός και αγαπητός σε όλους Γιάννης Μικερτζής που άφησε εποχή με τα όμορφα τραγούδια του (και με παίζεις με τα μάτια…).

Η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τους χορηγούς που ήταν και στην εκδήλωση. Καφέ DE TOX Γιάννης Μικερτζής, Καφέ Corner και ξηροί καρποί Χαρούλη. Τέλος η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου Fresh sweet.