Βαθμολογία

Στη Λάρισα ο Κολοβέτσιος που βίωσε τον τρομακτικό σεισμό στην Τουρκία

Στη Λάρισα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος αγωνίζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα Καϊσέρισπορ στην Καισαρεία της Τουρκίας όπου επλήγη από τον καταστροφικό σεισμό που έχει πλήξει πόλεις της Τουρκίας και της Συρίας.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος ήταν από τους πρώτους Ελληνες που μετέδωσε σε ελληνικά ΜΜΕ τις πρώτες πληροφορίες από την καταστροφική μανία του Εγκέλαδου στην πόλη που διαμένει, βρέθηκε στο Δημαρχείο της Λάρισας όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και του περιέγραψε τα όσα τρομακτικά και δραματικά εξελίχθηκαν στην περιοχή αλλά και την ανάγκη στήριξης των σεισμοπαθών.

Σημειώνεται πως ο Δήμος Λαρισαίων έχει απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία και ήδη η τοπική κοινωνία (σύλλογοι, φορείς, επιχειρήσεις και απλοί πολίτες) φαίνεται ότι έχουν κινητοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ο Απ. Καλογιάννης στο περιθώριο της συνάντησης του με τον κ. Κολοβέτσιο, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κοινωνία της Λάρισας θα επιδείξει, όπως το έκανε και στο παρελθόν σε άλλες περιπτώσεις, υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης για τους ανθρώπους που επλήγησαν απευθύνοντας και ο ίδιος κάλεσμα συμμετοχής στην προσπάθεια συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας.

Και ο Δημ. Κολοβέτσιος, επεσήμανε την ανάγκη στήριξης των ανθρώπων των πληγεισών περιοχών τονίζοντας ότι οι δυσκολίες θα είναι πολύ μεγάλες και για μακρύ χρονικό διάστημα για εκατομμύρια ανθρώπους που είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.

Στην συνάντηση μετείχαν επίσης ο αδερφός του ποδοσφαιριστή, επιχειρηματίας Νίκος Κολοβέτσιος και ο αντιδήμαρχος Θ Αδαμόπουλος.

Κάλεσμα Δήμου Λαρισαίων για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για Τουρκία - Συρία