Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για την Πελασγιώτιδα (PICS - VIDEO)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης» το μεσημέρι της Κυριακής (5/2) ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και τον Κίσσαβο Συκουρίου για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου (16η) της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνουν να διατηρηθούν στην κατηγορία (2-1).

">http://

Το τελικό αποτέλεσμα δείχνει και την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και οι δύο ομάδες, που μόχθησαν πραγματικά στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν φιλότιμες προσπάθειες και γενικότερα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδo, ικανοποιήθηκαν από το σασπένς που είχε το ματς και τις εναλλαγές συναισθημάτων. Χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, το Συκούριο προηγήθηκε στο σκορ, όμως στη συνέχεια η Πελασγιώτιδα κατάφερε αρχικά να φέρει το ματς στα ίσια και μάλιστα να κάνει την ανατροπή και να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη. Αξίζουν μπράβο και στις δύο ομάδες που έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια και παρότι το κρύο ήταν τσουχτερό τα έδωσαν όλα για τις ομάδες τους.

Η Πελασγιώτιδα παρατάχθηκε με αρκετούς παίκτες νεαρούς που άφησαν υποσχέσεις, ενώ ο Κίσσαβος με αρκετή εμπειρία που όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο 15’ ο Διονύσης Δάσσιος εκτέλεσε το φάουλ, σωτήρια η απόκρουση του τερματοφύλακα Γιάκου.

Πέντε λεπτά μετά, ο Οσμάνι βρέθηκε απέναντι από τον Γιάκου, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή απόκρουση.

Στο 28’ ο διαιτητής της αναμέτρησης Φακής, έδωσε πέναλτι σε χέρι του Αγγέλη μέσα στην περιοχή. Ο Κουσιώρας εκτέλεσε, όμως ο πολύ καλός Γιάκου γι’ ακόμη μία φορά έδειξε τις μεγάλες δυνατότητές του.

Στο 39’ σου του δραστήριου Ραμάϊ, απέκρουσε ο Μαστοροδήμος με την εμπειρία του. Στο 44’ ο Κουσιώρας έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, σε κόρνερ η μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος στο 52’ ο Κώτσιας μπήκε μέσα στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα, σούταρε όμως ψηλά άουτ σε μία μοναδική ευκαιρία για τον Κίσσαβο.

Στο 65’ από σέντρα του Ραμάϊ, ο Κώτσιας με ωραίο τελείωμα από πλάγια δεξιά, σούταρε δυνατά ανοίγοντας το σκορ μέσα σε πανηγύρια για το 0-1.

Στο 74’ την κάθετη πάσα έκανε ο Διονύσης Δάσσιος, ο Οσμάνι με πλασέ έκανε το 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Δύο λεπτά μετά σουτ του Τζιούρα, έδιωξε ο Μαστοροδήμος δύσκολα. Στην επόμενη φάση, ο Διονύσης Δάσσιος έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο Γιάκου σταθερά.

Στο 80’ ο Διονύσης Δάσσιος έκανε την ολική ανατροπή με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή για το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο 92’ το Συκούριο είχε την τελευταία καλή ευκαιρία με τον Ραμάϊ, που έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε όμως λίγο άουτ.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Καλούσης (46’ Νικούλι), Φώλιας, Οσμάνι (89’ Χολέβας), Δάσσιος Δ., Γελαλής, Κουσιώρας, Χριστοδουλάτος (64’ Τσέλα).

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Χάμος, Νεμπεγλέρας (88’ Καραποστόλης), Κουλουκτσής, Αγγέλης (46’ Τσίκος), Μπολάκης, Λιόγιας, Κώτσιας (72’ Φαρμάκας), Ραμάϊ, Τζιούρας, Λανάρας (46’ Πλιάγκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Γκαρέλης, Τζιμούρτος.