Βαθμολογία

Πολύτιμος βαθμός για τον ΠΟΕ στην Κοζάνη

Συνεχίζοντας το σερί θετικών αποτελεσμάτων, ο ΠΟ Ελασσόνας, πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση,  έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία, 0-0 με την Κοζάνη, αποσπώντας ένα σημαντικό βαθμό στην έδρα του πρωτοπόρου του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν περισσότερο απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε να βρέχει, με τον αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει τις προσπάθειες των παιχτών και των δυο ομάδων.

Από την άλλη, οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Αρσένου, προσπάθησαν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις, έχοντας αρκετά σφιχτή άμυνα.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα προς τον διαιτητή στο 84ο λεπτό ζητώντας πέναλτι για χέρι μέσα στην περιοχή.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 6ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πάνου, ο Κανούλας θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (7’), ο Λάμπογλου θα κάνει την σέντρα από τα δεξιά, ο Μπίντσης θα πατήσει περιοχή, όπου με σουτ στην κίνηση θα απειλήσει από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 18’ μετά από ακόμα μία εκτέλεση κόρνερ του Πάνου, ο Πιριτζάους θα πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Στο 30’ ο Κανούλας θα πασάρει στον Αποστολίδη, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ στην κίνηση και τον Γούπο να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 43ο λεπτό θα γίνει η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πάνο να σεντράρει από τα δεξιά, ο Λάμπογλου θα πιάσει γυριστό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γούπος θα μπλοκάρει την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Ελασσόνας ήταν αυτή που απείλησε πρώτη. Ο Περτζιόνι στο 51ο λεπτό θα εκτελέσει σχεδόν απευθείας το κόρνερ της ομάδας του, με τον Καραγκιόζη να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα.

Στο επόμενο λεπτό (52’) ο ΠΟΕ θα απειλήσει και πάλι, με τον Κυρίτση να κάνει δυνατό συρτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Καραγκιόζης θα αποκρούσει και πάλι την μπάλα.

Στο 68ο λεπτό, ο Παπαργυρίου θα δώσει ωραία την μπάλα στον Αποστολίδη από την αριστερή πλευρά τη επίθεσης, ο Αποστολίδης θα σεντράρει με τον Καραγιάννη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας κάνοντας σουτ στην κίνηση, αλλά αυτή θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας.

Στο 70ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της ομάδας της Ελασσόνας, η μπάλα θα στρωθεί στον Ίσακσον, ο οποίος με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 84ο λεπτό ο Αποστολίδης με σουτ θα αναγκάσει τον Γούπο σε απόκρουση, σε μία φάση όπου η Κοζάνη διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στους διαιτητές, ζητώντας χέρι αμυντικού της Ελασσόνας, πριν γίνει το σουτ του Αποστολίδη.

Στο 93ο λεπτό χάθηκε η πιο σημαντική ευκαιρία της Κοζάνης στο παιχνίδι, με τον Ψάλτη να μην πιστεύει τι έχασε. Πιο συγκεκριμένα η μπάλα έφτασε στον μέσο της Κοζάνης, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι και με σχεδόν άδεια εστία αφού ο Γούπος είχε εξουδετερωθεί, έκανε τα σουτ αλλά οι αμυντικοί της Ελασσόνας έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή!

Έτσι με αυτή την ισοπαλία η ομάδα της Ελασσόνας έφτασε τους 18 βαθμούς και παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκατοίκους τον ΓΑΣ Σβορώνου και τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. 

Την επόμενη αγωνιστική, την ερχόμενη Τετάρτη (08/02) θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Πιερικό.

Ο Τσάτσος αποχώρησε με ασθενοφόρο στο 30ο λεπτό για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του κάνουν ράμματα στο φρύδι, με την ομάδα της Ελασσόνας να ευχαριστεί τόσο το πλήρωμα του ασθενοφόρου, όσο και το προσωπικό του Νοσοκομείου της Κοζάνης, για τις ιατρικές υπηρεσίες που πρόσφεραν στον ποδοσφαιριστή του ΠΟΕ.

Φ.Σ. Κοζάνη (Μπαδήμας): Καραγκιόζης, Πάνος, Παπαδόπουλος (57’ Καραγιάννης), Πιριτζάους (90’ Τσαπακίδης), Παπαργυρίου, Ψάλτης, Λάμπογλου (67’ Βοριαζίδης), Μπίντσης (46’ Ίσακσον), Κανούλας, Γιαλαμίδης (46’ Κούφας α.α.), Αποστολίδης

Π.Ο. Ελασσόνας (Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (87’ Κούκος), Τσάτσος (32’ Κυρίτσης λ.τ.), Μουλτσιάς (16’ Κωστούλας λ.τ.), Καραγκούνης (46’ Μπέλλος), Ιγγλέζος (46’ Καραμούλας), Κακάμης.

Με πληροφορίες από www.top-sport.gr - Ρεπορτάζ - Φωτογραφίες: Χρήστος Τσαρτσιανίδης