Βαθμολογία

Εύκολο παιχνίδι για τον Ιπποκράτη (PICS)

Στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας Α’» αναμετρήθηκαν ο Ιπποκράτης με την Ακαδημία Τυρνάβου, με τους παίκτες του κ. Γιώργου Κοτσιανούλη να επικρατούν  με σκορ 3-0 και να συνεχίζουν δυναμικά στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα ωραίο παιχνίδι το Σάββατο (4/2), οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι και είχαν τον πρώτο λόγο αφού βρίσκονται ψηλά στην κορυφή, στην 2η θέση.

Πολύ νωρίς στο 3’ ο Χρήστος Μήτρος εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία των αμυντικών, όταν έσκασε η μπάλα και πλάσαρε διαγώνια για το 1-0.

Στο 40’ ο Θοδωρής Ζυγούρης με εντυπωσιακή προσπάθεια αφού πέρασε όλη την άμυνα, μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στην επανάληψη, ανέβασε στροφές η Ακαδημία, χάθηκε ευκαιρία στο 63’ με διπλό σουτ του Στέργιου Καραστέργιου, αφού στο πρώτο απέκρουσε προσωρινά ο Κοτσιανούλης, πήρε το ριμπάουντ ο Λυμπίκης, έδωσε ξανά για τον Καραστέργιο, αυτή τη φορά το σουτ του μπλόκαρε ο Κοτσιανούλης. Στο 65’ χαμένο τετ α τετ του Καραστέργιου που πλάσαρε άουτ και στο 85’ για τους φιλοξενούμενους, ο Βασίλης Παπαχατζής έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ.

Όμως από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες κλασσικές με τους Ότι Φραχόλι, Χρήστο Μήτρο και Θοδωρή Ζυγούρη και στο 80’ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ότι Φραχόλι με δυνατό αριστερό σουτ για το 3-0.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης) : Κοτσιανούλης, Γκόνας, Κουκλομένος, Γκόλτσιος, Κίτσας, Κουρούκας, Φάμπιαν (80’ Καραμπίνας), Φραχόλι Ο., Μίχος (46’ Βούγιας), Μήτρος Χ., Ζυγούρης (80’ Μαραμής), Γεωργούλας (80’ Μήτρος Κ.).

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Έξαρχος, Φουρκιώτης (83’ Παπαγεωργίου), Γκουλέτσας (72’ Μποντούλης), Τσακνάκης, Παπαχατζής Β., Καραστέργιος (83’ λ.τρ. Πότσης), Λυμπίκης (63’ Παπαδόπουλος), Παπαχατζής Ι., Ζαμπακίκας (72’ Κιούσι), Σακούτσιος, Δάσκαλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Γκαρέλης, Κοτούμπας.