Βαθμολογία

Σημαντικός βαθμός για τον Δωτιέα στην Κοζάνη (PICS)

Χωρίς σκορ (0-0) αναδείχτηκαν ΑΕΠ Κοζάνης και Δωτιέας Αγιάς, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης. Το ματς πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.

«Ήρωας» για τους «βυσσινή» ο Καλιαμπάκας, με το νεαρό τερματοφύλακα να αποκρούει πέναλτι του Γιαννακόπουλου στο 75ο λεπτό. Να τονίσουμε πως στην συγκεκριμένη φάση, αποβλήθηκε ο Πατίλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την ΑΕΠ Κοζάνης να συνεχίζει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού με δέκα παίχτες.

Στο γήπεδο βρέθηκαν λιγοστοί φίλαθλοι, με τις καιρικές συνθήκες να μην βοηθούν, αφού είχε τσουχτερό κρύο, καθ’ όλη την διάρκεια του ματς.

Να τονίσουμε πως στο γήπεδο της πόλης, επέστρεψε ως παίχτης της Αγιάς, ο Λαρισαίος Θοδωρής Χατζής, που τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τις εμφανίσεις του με την Αστραπή Κλείτου, τον Μέγα Αλέξανδρο Χαραυγής και φυσικά με την φανέλα της Κοζάνης!

Στα αγωνιστικά, η πρώτη καλή φάση θα γίνει στο 17ο λεπτό, με τον Κουλούσια να κάνει σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 26ο λεπτό, ο Μιγιεγκά έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια, θα σπάσει την μπάλα στον Παπαζήση, ο οποίος θα κάνει το σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Μπεκτέσι θα μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 31ο λεπτό, ο Παπαζήσης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάκα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο Βασίλτσης θα απειλήσει με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 56’ θα έρθει ένα σουτ στην κίνηση από τον Ρίντι Σάλλα, αλλά η μπάλα θα περάσει άουτ.

Στο 73ο λεπτό, ο Πατίλας θα σηκώσει ψηλά το πόδι του μέσα στην περιοχή, βρίσκοντας στο κεφάλι τον παίχτη της Αγιάς με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, αποβάλλοντας τον Πατίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Γιαννακόπουλος στο 75’, αλλά ο νεαρός Καλιαμπάκας έπεσε στην αριστερή του γωνία, το απέκρουσε και κράτησε «ζωντανή» την ΑΕΠ Κοζάνης, προς απογοήτευση του Δωτιέα Αγιάς.

Στο 82ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Λάντζιου, ο Κουλούσιας θα μπει στην πορεία της μπάλας, όπου με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΠ Κοζάνης. Στο 88’ και πάλι ο Κουλούσιας θα κάνει στο σουτ από κοντινή απόσταση, αλλά ο Μπεκτέσι θα αποκρούσει την μπάλα.

Στο 95ο λεπτό, οι «Πόντιοι» έφτασε λίγα χιλιοστά από τη νίκη, σε μία φάση όπου ο Κουλούσιας θα προλάβει την έξοδο του Μπεκτέσι, θα «τσιμπήσει» την μπάλα με ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά δεν θα του κάνει το χατίρι, αφού θα καταλήξει άουτ για χιλιοστά, με τους ανθρώπους της ΑΕΠ να μην πιστεύουν πως η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα!

ΑΕΠ Κοζάνης (Μαξιμιλιάνο Βιέρα): Καλιαμπάκας, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Μιγένκα, Κουλούσιας, Πατίλας, Σάλλα Ρ. (92’ Καραγιαννίδης), Λάντζιος (92’ Σάλλα Μ.), Παπαζήσης (76’ Μιχαηλίδης), Παπαναστασίου (76’ Αδαμόπουλος), Βασίλτσης (89’ Τζημολάκας)

Δωτιέας Αγιάς (Χρήστος Καπελιάνης): Μπεκτέσι, Τσακάλι, Ντελής, Ντακούλας, Βλησαρούλης (55’ Ντάλλας), Λαβαντσιώτης, Δρόσος (90’ Σταθάκος), Χατζής Θ. (65’ Χατζής Κ.), Αναδολού, Κορτσάρι Γιαννακόπουλος

Επιμέλεια - Φωτογραφίες - Ρεπορτάζ: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr