Βαθμολογία

Νέο πρόβλημα στον Απόλλωνα Λάρισας

Προβλημάτων συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος θα αγωνιστεί χωρίς τον Βούλγαρο Στάνισλαβ Ντουλγκέροφ στην Ηγουμενίτσα, κόντρα στον Θεσπρωτό, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου και ώρα 14:45, στο πλαίσιο της 12ης ημέρας, στον Α’ Όμιλο της Super League 2.

Όπως αναφέρθηκε, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αναχώρησε για τη Γερμανία για προσωπικούς λόγους και έτσι οι επιλογές του προπονητή Βαγγέλη Στουρνάρα, σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, μειώνονται περισσότερο.

Οι «κυανόλευκοι» που επιστρέφουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 μετά το ρεπό που έκαναν, θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς έχουν να κερδίσουν από τις 5 Δεκεμβρίου του 2022, όπου επικράτησαν στο Πολύκαστρο του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και μετά υπήρξε η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα.

Στον αγώνα με τον ουραγό Θεσπρωτό λοιπόν, ο Απόλλων Λάρισας έχει ως στόχο να κατακτήσει το «τρίποντο» και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενισχυθεί η ομάδα, στον βαθμό βέβαια που της επιτρέπεται, για να δώσει με περισσότερους παίκτες τη μάχη της επιβίωσης στην κατηγορία.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να γίνει μια προπόνηση, καιρού επιτρέποντος, στη Φιλιππούπολη και την Κυριακή το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Ηγουμενίτσα, όπου και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

ΠΗΓΗ