Βαθμολογία

Σημαντικές νίκες για Πελασγιώτιδα, Γόννους, Γιάννουλη και Σμόλικα

Όλυμπος Γόννων-Κίσσαβος Συκουρίου 2 – 0

Σημαντική εντός έδρας νίκη σημείωσε ο Όλυμπος Γόννων αφού επικράτησε με σκορ 2-0 του Συκουρίου. Στο 29’ ο Γαγάρας έκανε το 1-0 και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μάντζαρης στο 70’.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης, Ζαϊρές Γ., Μπούμπουλης Θ., Γκαμπέτας (35΄ λ.τ Μπουζούκας), Γουγουλιάς, Τσιντζιλώνης, Μάντζαρης, Κολτσίδας, Μπούμπουλης Β., Γαγάρας, Σερίφης.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας):

Δήμητρα Γιάννουλης-Αετός Μακρυχωρίου 1 – 0

Με πέναλτι του Νάστα στο 33’ ο Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αετού Μακρυχωρίου με 1-0. Παιχνίδι που είχε ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Δήμητρα Γιάννουλης: Κοτλής, Σαπάκος, Αλατάς, Αρσένης, Αμπατζίδης, Κουρούτσαλης, Μπάμπαλης, Γκαλγκανόπουλος, Νάστας, Καρέλας, Λόλας. Έπαιξαν και οι: Χατζηγρηγορίου, Κορλός και Καρβούνης.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης):

Τύρναβος 2005 -Σμόλικας Φαλάνης 0 – 5

Ο Σμόλικας Φαλάνης πέτυχε μία μεγάλη σε έκταση νίκη κερδίζοντας με σκορ 0-5 τον Τύρναβο στο γήπεδο Αμπελώνα.

Ο Γκαλμπογκίνης έβαλε τις βάσεις με τα δύο γκολ που σημείωσε στο 17’ και 37’ αντίστοιχα. Στην επανάληψη δύο γκολ σημείωσε ο Χαζίζι και ένα ο Νερπιέτρι.

Τύρναβος (Νίκος Αργυρούλης):

Σμόλικας (Νίκος Παπανικολάου): Παπαγιάννης, Σκούπρας, Μπαρούτζας, Πόνηρος, Ντούρας, Γούτος (80΄Κουτσούκης), Γκαλμπογκίνης, Νιεπέτρι, Γκιόνα, Μπάκος (60΄Χαζίζι), Ζιώγας (65΄ Κόκκινος).

Πελασγιώτιδα -Αστέρας Μελισσοχωρίου 3 – 0

Η Πελασγιώτιδα επιβλήθηκε με 3-0 του Αστέρα Μελισσοχωρίου και πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα σε ένα ματς που διεξήχθη στο γήπεδο Ελευθεραί.

Ο Κώστας Κουσιώρας στο 29΄έκανε το 1-0 μετά από ωραία προσπάθεια του Χριστώνη και στο 44΄ο Τσέλα αξιοποίησε την πάσα του Δάσσιου Δ. και έκανε το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 46΄ο Διονύσης Δάσσιος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστώνη.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Σέντζας, Δάσσιος Δ., Δάσσιος Γ. (68’ λ.τ Φώλιας), Γελαλής (75’ Τσιουραντάνης), Καλούσης, Κουτσικούλης, Χριστώνης, Ιορδανίδης, Κουσιώρας (34΄λ.τ Οσμάνι), Τσέλα.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης):

Δόξα Βλαχογιαννίου-Δαμασιακός 1 – 1

Δόξα Βλαχογιαννίου και Δαμασιακός μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1. Στο 35’ ο Δημητρέλης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ το τελικό 1-1 διαμόρφωσε για το Βλαχογιάννι ο Γελαλής στο 63’.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας):

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης):