Βαθμολογία

Ισοπαλία στη Νίκαια (PICS)

Χωρίς νικητή και με σκορ 2-2 έληξε η αναμέτρηση του ανακαινισμένου γηπέδου "Δημήτριος Τσιβούλης" της Νίκαιας ανάμεσα στον τοπικό Παναγροτικό και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Στο 11' επικίνδυνο σουτ του Στ.Δραχαλίβα εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Κατσιανάκης, ενώ στο 16' από συνεργασία των δύο πρόσφατων αποκτημάτων του Οικονόμου Τσούτσα και Βλαχάκη, ο δεύτερος με διπλό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).Στο 32' ο Βλαχάκης δημιούργησε την φάση που κατέληξε στον Δραχαλίβα και αυτός με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έγραψε το 0-2. Οι Νικαιώτες στο 39' έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν με τον Γκανάβα που σούταρε πιεζόμενος άουτ από καλή θέση.

Με την έναρξη της επανάληψης (47'), ο Τσούτσας έχασε μοναδική ευκαιρία για το 0-3, όταν από σέντρα του Καρβούνη εντελώς αμαρκάριστος "σημάδεψε" το δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου στην φάση αυτή Κατσιανάκη. Στο 55' καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε μαρκάρισμα του Πούτα επί του Γκουντίκα και ο Χριστοδούλου από τα 11 μέτρα μείωσε σε 1-2, ενώ ο ίδιος στο 66' πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 2-2, παρά την προσπάθεια του Ν.Δραχαλίβα. Στο 69' ο Παναγροτικός "ισοφάρισε" και τα δοκάρια, όταν το σουτ του Αθ.Παπακώστα αποκρούστηκε από το οριζόντιο, ενώ στο 75' ο Ν.Δραχαλίβας διαφύλαξε την ισοπαλία αποκρούοντας εκπληκτικά το τετ-α-τετ με τον Χριστοδούλου. Τελευταία σημαντική στιγμή στον αγώνα αυτή του 81', όταν το δυνατό σουτ του Γκανάβα από πλάγια θέση έφυγε λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσιανάκης, Περήφανος, Ψαρούλης (46' Εμ.Πετράκης), Σώκος, Ακρίβος, Ηλ.Παπακώστας (83' Παπαθανασίου), Αθ.Παπακώστας (83' Χ.Πετράκης), Ρακίπι, Χριστοδούλου, Γκανάβας, Γκουντίκας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Ντούφας (56' λ.τρ. Γεωργούλης - 87' λ.τρ. Λαγιόκαπας), Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος (46' λ.τρ. Δ.Μουλτσιάς), Μιφτάρι, Τσούτσας, Πούτας, Βλαχάκης, Καρβούνης (65' Κίτσιος), Στ.Δραχαλίβας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Κοτούμπας Δ., Κοντογιάννης.