Βαθμολογία

Ιδανικό ξεκίνημα το 2023 για το Κιλελέρ, 2-0 το Μαυροβούνι (PICS)

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στο Κιλελέρ ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Μαυροβούνι με τελικό σκορ 2-0. Ιδανικά ξεκίνησε τη χρονιά η ομάδα του Κώστα Κατσάρα που μετά τη νέα νίκη διατήρησε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και πλέον στην 2η θέση είναι ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Μαυροβούνι πάλεψε σε ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξε πως διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Στο αγωνιστικό οι γηπεδούχοι, ξεκίνησαν χάνοντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες (16’, 17’ και 38’). Στο 39’ το Κιλελέρ έκανε το 1-0 και στην εκπνοή του ημιχρόνου έγινε και το 2-0 που ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.

Το Μαυροβούνι αν και ήταν μαχητικό δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, στην επανάληψη μεγάλη ευκαιρία χαμένη για το Κιλελέρ στο 57’ και στο 70’ ευκαιρία έχασε το Μαυροβούνι για να μειώσει το σκορ.

Στο 16’ ύστερα από σέντρα του Κουβελά, ο Μπαρούτας έκανε το σουτ από πολύ κοντά, έδιωξε με τα πόδια ο έμπειρος Μπρέλλας.

Ένα λεπτό αργότερα, το κοντινό πλασέ του Χασομένη εξουδετέρωσε και πάλι ο Μπρέλλας.

Στο 38’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη, όταν τη σέντρα ακριβείας έβγαλε ο Μπαρούτας, όμως η κοντινή κεφαλιά έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μπρέλλα.

Στο 39’ πολύ ωραία ενέργεια από τον άξονα με Χασομέρη και Παπαγεωργίου και ο Νίκος Μπαρούτας με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μπρέλλα.

Στο 46’ ωραία ασίστ του Τσακίρη, βρήκε τον αφύλαχτο Άκη Βαγενά και αυτός με ωραία διαγώνια κεφαλιά έκανε το 2-0.

Στο 57’ Χασομέρης και Βαγενάς άλλαξαν ωραία τη μπάλα μέσα στην περιοχή, τελικός αποδέκτης ο Μπαρούτας που έκανε το σουτ από κοντά, μπλόκαρε όμως ο Μπρέλλας.

Και στο 70’ ωραία σέντρα του Κακαζούκη, ο Σπανός από κοντά έκανε τη κεφαλιά που πέρασε άουτ.

*Άριστος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής κ. Γιάννης Κοτούμπας και να του ευχηθούμε και χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή.

*Πολύ καλή και η διαιτητική τριπλέτα σε ένα ντέρμπι.

*H διοίκηση του Μαυροβουνίου εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Κιλελέρ Κατσαμάγκα για τον τραυματισμό που είχε στο σημερινό παιχνίδι.

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής Η., Μπαρούτας, Αντωνίου (71’ Χατζησαββίδης), Τσακίρης, Γκουγκουλιάς, Βαγενάς, Παπαγεωργίου (58’ Κατσαμάγκας – 75’ λ.τρ. Ντιντής Θ.), Κουβελάς (71’ Αργύρης), Χασομέρης, Αναγνώστης (71’ Παπαχρήστος).

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Α., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Μπαντζέλας Ν., Μπαντζέλας Β. (87’ Στατήρης), Ακριβόπουλος (22’ λ.τρ. Εμμανουήλ), Μπέτσης (87’ Τατσέλος), Φακίτσας (55’ Θάνος), Σκαφιδάς (55’ Σπανός), Κολιοφούτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Μίχος.