Βαθμολογία

Κρίμα για τον ΠΟΕ (PICS)

Κρίμα για τον ΠΟΕ που έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια στο παιχνίδι κόντρα στον Χανιώτη, αλλά στο τέλος έχασε το ματς (2-3).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής στο Δημοτικό Στάδιο Ελασσόνας και είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη.

Η ομάδα της Ελασσόνας αν και είχε αρκετά καλά διαστήματα στο ματς και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, στο φινάλε δέχθηκε την ήττα και σίγουρα αυτό το αποτέλεσμα στεναχώρησε άπαντες στο σύλλογο.

Η ομάδα της Ελασσόνας κατάφερε στο 4’ να προηγηθεί με 1-0, με ένα πολύ ωραίο σουτ, εκτός περιοχής από τον Κοντοθανάση.

Στο 14’ όμως οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με τον Βαταμίδη (σκορ ημιχρόνου).

Στο 58’ ο ΠΟΕ σκόραρε ξανά και πήρε και πάλι το προβάδισμα με πολύ ωραία ενέργεια και γκολ του Μουλτσιά.

Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» και πάλι στο 65’ με τον Λάκοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι στο 90’ εκμεταλλεύτηκαν σύγχυση στην άμυνα του ΠΟΕ και με κοντινό σουτ του Τοπούζη έκαναν το τελικό 2-3.

Στο 12’ σουτ του Φούσκα από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Γούπου.

Στο 17’ οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν κοντά στο γκολ με τον Τοπούζη, όμως ο Γούπος με εκπληκτική απόκρουση θα διώξει σε κόρνερ.

Στο 63’ σουτ του Λάλκοβιτς μέσα από την περιοχή θα διώξει με το πόδια ο Γούπος.

Στο 72’ σουτ του Ματούλα από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, πέρασε άουτ.

Στο 83’ κεφαλιά του Τοπούζη μετά από εκτέλεση φάουλ με τη μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Γούπου.

Στο 93’ σουτ του Πάντου λίγο έξω από την περιοχή στα χέρια του Γούπου.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Βλαχάκης (60’ Γκαμπέτας), Ντουλάγκ, Κωστούλας (71’ Καραγκούνης), Ματούλας (80’ Ιγγλέζος), Μουλτσιάς, Κακάμης.

ΑΟ Χανιώτης (Τάσος Δούμας – Βασίλης Μπούρκας): Συλλέκτης, Αγγελίδης, Αναγνώστης, Ράτζα, Κουτσικοβαγγέλης, Τρόκας, Αλωπούδης (87’ Αζούδης), Βαταμίδης (56’ Λάλκοβιτς), Τοπούζης, Φούσκας (87’ Πάντος), Κεφαλάς (71’ Κεφαλάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Ασλανίδης, Καλορογιάννης, Τσικλητάρη (Πιερίας).