Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για την Χαραυγή στο «βούρκο» του Θεσσαλικού! (PICS)

Η Χαραυγή κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη κόντρα στον Τοξότη με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι έγινε σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο με πάρα πολύ λάσπη και φυσικά κίνδυνο για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Τοξότης έχασε στο 15’ ευκαιρία με τον Μελανό από θέση τετ α τετ. Στο 30’ όμως το σουτ του Θοδωρή Λιάκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα απάντησε η Χαραυγή με το πλασέ του Λάζαρου Γαλάνη για το 1-1.

Στην επανάληψη η Χαραυγή μπήκε δυνατά, στο 50’ το σουτ του Πατσιούρα χτύπησε πάνω στο δεξί κάθετο δοκάρι. 55’ καλό σουτ του Σκαφιδά πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 65’ με το σουτ του Μελανού, έστειλε την μπάλα στην συμβολή των δοκών.

Πίεσε η Χαραυγή και έτσι στο 86’ δόθηκε πέναλτι για τον Τοξότη σε χέρι αμυντικού, εκτέλεσε ο Σχοινάς εύστοχα για το τελικό 2-1.

Στο 89’ ο Πατσιούρας έκανε το σουτ, έδιωξε δύσκολα ο Ράϊδος και στο 91’ την κεφαλιά του Σκαφιδά έδιωξε και πάλι ο Ράϊδος.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Γιώργος Σκαφιδάς): Ξύτσας, Στρατίκης, Τέλλιος, Πατσούρας, Λέτσος, Σκαφιδάς, Χισένι, Δαμασιώτης, Σχοινάς, Φιλίππου (63’ Μήτσης), Γαλάνης.

Τοξότης Λάρισας (Φίλιππος Θεοχαρίδης): Ράϊδος, Γκαμπούρας, Μόσιος (50’ Γαλάνης), Σπηλιώτης, Λιόλιος, Λιάκος, Τσακνάκης, Μπαλαής, Μελανός, Τάλιος (75’ Πατέρας), Τσάντζαλης (85’ Καντώνιας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Γρηγοριάδης, Βελεσιώτης.