Βαθμολογία

«Πέταξε ψηλά» ο Αετός Μακρυχωρίου (PICS)

Ο Αετός Μακρυχωρίου κέρδισε με σκορ 3-0 τον Σμόλικα Φαλάνης που παρατάχθηκε με έξι βασικές απουσίες (Μπαρούτζας, Ντούρας, Γκαλμπογκίνης, Τάφας, Βογιατζής, Λιάκος).

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι στο 2’ και 9’ πήραν προβάδισμα στο σκορ (2-0). Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες, όμως ο Κώστας Σουπεκιώτης «κατέβασε ρολά», κράτησε την εστία του ανέπαφη και ήταν από τους καλύτερους του αγώνα.

Στην επανάληψη πίεσε ο Σμόλικας, έχασε ευκαιρίες, έχασε όμως και ο Αετός που είχε ανεβασμένη ψυχολογία και στο 84’ πέτυχε και το τρίτο τέρμα και την μεγάλη νίκη.

Στο 2’ φανταστικό σουτ του Χουτεσιώτη, ύστερα από την πάσα του Γκαμπούρα όπου έκανε το 1-0.

Στο 9’ το πρώτο σουτ έκανε ο Χύσα, προσωρινή απόκρουση από τον Γραβάνη, ήρθε όμως ο Αποστόλης Τσαπατόρης και με σουτ έκανε το 2-0.

Στο 10’ το πλασέ έκανε ο Ζιώγας και την μεγάλη απόκρουση ο Σουπεκιώτης.

Στο 15’ από θέση τετ α τετ ο Χύσα έκανε το σουτ, απέκρουσε ο έμπειρος Γραβάνης. Στο ίδιο λεπτό ο Τσαπατόρης από κοντά έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια ο Γραβάνης σε κόρνερ.

Στο 20’ το πλασέ ήταν του Ζιώγα που έφυγε άουτ. Στο 31’ καλό σουτ του Χαζίζι και πάλι έδιωξε ο Σουπεκιώτης.

Στο 45’ το πλασέ από κοντά του Χαζίζι και πάλι ο Σουπεκιώτης απέκρουσε.

Στο 60’ ο Χύσα εκτέλεσε το κόρνερ, από κοντά ο Πέππας την κεφαλιά την έστειλε άουτ. Πέντε λεπτά καλό σουτ του Τσαπατόρη έφυγε άουτ. Στο 71’ το  σουτ του Μπάκου, απέκρουσε με υπέρ προσπάθεια ο Σουπεκιώτης. Ένα λεπτό μετά ωραία σέντρα του Χύσα μέσα στην περιοχή για τον Τσαπατόρη, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 84’ σέντρα ακριβείας έβγαλε ο Γκαμπούρας, την κεφαλιά πήρε ο Τσαπατόρης, απέκρουσε προσωρινά ο Γραβάνης, στην επαναφορά ο Σαμαράς με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Σουπεκιώτης, Μπλάντας, Νικολακούλης, Πέππας, Γραβάνης, Χουτεσιώτης, Μανωλόπουλος (85’ Κυρίτσης), Χύσα (72’ Σαμαράς), Χοτάϊ (70’ Λάλας), Γκαμπούρας (85’ Μπιτσαράς), Τσαπατόρης.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Παπανικολάου): Γραβάνης, Πατσής, Κόκκινος Σ. (63’ Λιανός), Σκούπρας, Γούτος, Ντανίκας Ρ. (37’ Ντανίκας Θ.), Νεπέτρι, Χαζίζι, Μπάκος (81’ Κουτσούκης), Γκιόνα, Ζιώγας.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Παπαγεωργίου, Στεργιακούλης.