Βαθμολογία

Χανιά: Ανακοίνωσαν τον Τσέλιο

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Τσέλιου. Αναλυτικά: Η ΠΑΕ Χανιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Τσέλιου από την 1η Ιανουαρίου 2023 και για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Ο Ηλίας Τσέλιος, ο οποίος αποτελεί την πρώτη κίνηση της ομάδας μας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Super League 1 με την ομάδα του Βόλου.

Την περασμένη σεζόν 2021-22, ο γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 1997 μεσοεπιθετικός, αγωνίστηκε στην Ξάνθη με την οποία πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις και σημείωσε 4 γκολ, ενώ από τον Ιανουάριο του 2018 μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και για 3,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη όπου πραγματοποιήσει 100 συμμετοχές με 11 γκολ και 9 ασίστ. Επίσης το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί στη Λαμία για έξι μήνες και στην ΑΕΚ από όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Στην Ενωση, ο Ηλίας Τσέλιος αγωνίστηκε αρχικά στην ομάδα U19 όπου μέτρησε 50 εμφανίσεις και 13 γκολ, ενώ έγινε επαγγελματίας σε ηλικία 19 ετών. Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ «έγραψε» 4 συμμετοχές.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Ηλίας Τσέλιος ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειας των Χανίων. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και γενικά τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και εννοείται ότι θα δώσω παραπάνω από το 100% για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, με κυριότερο την άνοδο στην Super League 1 μέσα στον επόμενο 1,5 χρόνο. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν από την πρώτη στιγμή μεγάλο ενδιαφέρον και με έκαναν να καταλάβω αμέσως ότι με θεωρούν σημαντικό και με υπολογίζουν. Ο τρόπος με τον οποίο με προσέγγισαν με έκανε να αισθανθώ πολύ όμορφα και οικεία και για αυτό ήδη τους θεωρώ οικογένεια μου».

Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Ηλία και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.