Βαθμολογία

Επεισοδιακό πέρασμα για τον Λαρισαϊκό από τον Πλατύκαμπο (PICS)

Πολύ νωρίς για τον Λαρισαϊκό ήρθαν τα δύο τέρματα, στο 10’ με το σουτ του Μίμη Κουρούκα έγινε το 0-1 απέναντι στον Απόλλωνα Γαλήνης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 20’ ο Σέντζας με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε και το 0-2. Η Γαλήνη έχασε πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 30’ πρώτα σε σουτ του Τραμπάκουλου και ύστερα στην κεφαλιά του Ζήκου Χ., αφού απέκρουσε ο Πατέτσος.

Στο 48’ πολύ καλό σουτ του Ζήκου Χ. και πάλι μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Συνέχιζε να πιέζει η Γαλήνη και στο 62’ και 66’ με τους Σκούπρα και Ζήκο Χ. Στο 71’ «άναψαν» πραγματικά τα «αίματα» όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κωνσταντά για επικίνδυνο παιχνίδι. Δεν άργησε η σύρραξη να πάρει μεγάλες εκτάσεις και για 20 ολόκληρα λεπτά να υπάρξει διακοπή στο παιχνίδι.

Το ματς ξεκίνησε και πάλι από το 32’ του δευτέρου μέρους όπου και είχε διακοπή και ο Λαρισαϊκός στο 86’ πέτυχε και το τρίτο τέρμα όταν «έκλεψε» τη μπάλα ο Κουλούρης, έδωσε για τον Παϊτέρη που έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο Σβάρνας και στην επαναφορά ο Μικερτζής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-3.  

Απόλλων Γαλήνης 2016 (Σπύρος Ευαγγέλου): Σβάρνας, Χαλδούπης, Γκέκας (55’ Ζήκος Κ.), Πλατής, Ντραμπάκουλος, Σουπεκιώτης, Σκούπρας (71’ Ζυγογιώργος), Μωυσιάδης (55’ Σαλοκανάς), Μπαλανίκας, Ζήκος Χ., Βαρσάμης (71’ Λεσάι).

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσος Α., Γούπος, Μικερτζής, Κωνσταντάς, Πατέτσος Ρ., Μάγγος Κ. (71’ Ακρίβος), Κίτσας Γ., Σέντζας Δ. (78’ Παράφορος), Παϊτέρης Π., Κουρούκας (78’ Σκέντζας), Βάσσος (65’ Κουλούρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπλιώνας, Αναστασίου, Τζιμούρτος.