Βαθμολογία

Νίκες για Μαυροβούνι, Γόννους, Συκούριο, Νίκαια και Γιάννουλη

Δείτε αναλυτικά τα ρεπορτάζ των ομάδων της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX όπως σημειώθηκαν το Σάββατο (26/11).

Φαλανιακός-ΑΟ Μαυροβουνίου 1 – 3

Παρότι ο Φαλανιακός προηγήθηκε στο σκορ, τελικά το Μαυροβούνι ήταν αυτό που χαμογέλασε στο ντέρμπι που διεξήχθη στη Φαλάνη (1-3).

Στο 38’ ο Τσιάκος με πέναλτι έκανε το 1-0. Όμως η συνέχεια ανήκε στο Μαυροβούνι, αφού στο 45’ ο Μπατζέλας Ν. έφερε αρχικά το ματς στα ίσα (1-1).

Στο 64’ ο Εμμανουήλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1) και στο 76’ ο Μπέτσης διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους φιλοξενούμενους που πέτυχαν μία μεγάλη νίκη.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Πανταζής Γ., Πάνου, Κουρτεσιώτης, Ευαγγελούλης (75΄Στάμος), Καρακίτσιος (75΄Καρυώτης), Κυρίτσης, Αλατάς (75΄Δημήρης), Τσιάκος, Ντανίκας (55΄Πανταζής Θ.), Γκανάτσας (55΄Λυγούρας Β.).

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Σκαφιδάς (79΄ Κολιοφούτης), Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Μπέτσης (79΄Κουλουκτσής), Φακίτσας (54΄Σπανός), Ράχης (54΄Εμμανουήλ), Ακριβόπουλος (70΄Θάνος).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Βαλιώτης, Νάκας.

Όλυμπος Γόννων-Αστήρ Μελισσοχωρίου 3 – 1

Ο Όλυμπος Γόννων επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας στην έδρα του τον Αστήρ Μελισσοχωρίου με σκορ 3-1. Μόλις στο 2’ ο Μπούμπουλης έκανε το 1-0. Στο 38’ ο Νικόλι έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο 44’ ο Μάντζαρης με πέναλτι έφερε και πάλι τους Γόννους μπροστά στο σκορ (2-1). Ο ίδιος παίκτης στο 57’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 75΄ο Σδράλης Θ. αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για το Μελισσοχώρι.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Ζαϊρές Γ., Μπούμπουλης Β. (75΄Χατζηκρανιώτης), Τσούγιας, Μπούμπουλης Θ., Τσιντζιλώνης (78΄Κακούσιος), Γκαμπέτας (70΄Κολτσίδας), Σερίφης (75΄Μπαλαούρας), Γαγάρας, Μάντζαρης, Κόκρας (78΄ΖαΪρές Β.).

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Βασιλειάδης (80΄Αετόπουλος), Καζάκος (35΄Σδράλης Θ.), Νικόλι (80΄Δεμερτζής), Καφαντάρης, Καραμάνος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος Ι., Αναστασίου, Ντελέζος Θ.

Δόξα Βλαχογιαννίου-Σμόλικας Φαλάνης  1 – 1

Βλαχογιάννι και Σμόλικας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1. Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο 13’ ο Νερπιέτρι άνοιξε το σκορ για τον Σμόλικα για το 0-1. Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι φιλοξενούμενοι θα αποδράσουν με τη νίκη, στο 91’ ο Φράντζας έφερε το ματς στα ίσα για το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Γκουρομπίνο Μ. στο 85΄ενώ ο Σμόλικας τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Πατσής λίγο πριν το τέλος).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ. (70΄ Φακίτσας), Φράντζας, Κυπαρίσσης, Λάλλος (70΄Γκουρομπίνος Μ.), Πέτρου (46΄Κωνσταντινίδης), Αλεξίου, Λάκης (46΄Κοντοθανάσης), Γελαλής, Ιωαννίδης.

Σμόλικας Φαλάνης (Νίκος Παπανικολάου): Γραβάνης, Σκούπρας, Γούτος, Πατσής, Τάφα, Κόκκινος (87′ Μπαρούτζας), Μπάκος (76′ Βογιατζής), Νεπέτρι (53′ λ.τ. Ζιώγας, 76′ Ντανίκας Ρ.), Γκαλμπογκίνης, Χαζίζι, Γκιόνα (46′ Ντούρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Δίχρης, Κοντογιάννης.

Κίσσαβος Συκουρίου-Αετός Μακρυχωρίου 2 – 0

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Κίσσαβος κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον Αετό Μακρυχωρίου. Οι παίκτες του κ. Αποστόλη Τσιανάκα έφτασαν στην επικράτηση και έτσι ατενίζουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Από νωρίς και συγκεκριμένα στο 14’ ο Κώτσιας έβαλε σε θέση οδηγού τον Κίσσαβο για το 1-0. Στο 93’ ο Χάμος «σφράγισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας, Κουλουκτσής, Χάμος, Αγγέλης, Βελής, Κώτσιας (75΄Τζέκας), Τζιούρας, Φαρμάκας (63΄Τριανταφύλλου), Λιόγκας (67΄Πλιάγκας), Νεμπεγλέρας.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κολομητρούσης): Τσικρίκης, Γκαμπούρας, Γραβάνης, Πέππας, Νικολακούλης Μανωλόπουλος, Χουτεσιώτης, Μπλάντας (72′ Μητσογιάννης), Τσαπατώρης, Χοτάι (57′ Δεμίσης), Χύσα.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Νίκζας, Ρουπέλας.

Παναγροτικός Νίκαιας-Τύρναβος 2005  6 – 3

Ο Παναγροτικός Νίκαιας πήρε μία μεγάλη νίκη που θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά κέρδισε με το εμφατικό 6-3 τον Τύρναβο.

Ο Χριστοδούλου άνοιξε το σκορ για το 1-0 στο 7’, ο Ακρίβος στο 27’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0), ενώ ο Μανακούσιος στο 34’ σημείωσε και το 3-0.

Σε διάστημα δύο λεπτών (41’-42’) οι Τατσελάρι Ρ. και Τατσελάρι Λ. έκαναν το 3-2 για να σκοράρει αμέσως μετά ξανά ο Μανακούσιος για το 4-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Γκουντίκας σημείωσε δύο γκολ στην επανάληψη και ο Καρράς μείωσε απλά για το τελικό 6-3.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Παπαγούλας, Σώκος (65΄ Μανακούσιος Θ.), Ακρίβος, Πετράκης Χρ. (50΄ Ψαρούλης), Παπαθανασίου (75΄ Γεωργόπουλος), Ρακίπι, Παπακωστας Ηλ. (65΄ Περήφανος), Χριστοδούλου, Γκουντίκας, Γκανάβας, Μανακούσιος Δ. (75΄ Ανυφαντής).

Τύρναβος 2005 (Γιώργος Φτεργιώτης): Τσούκας, Καρράς, Σούτι, Φούντας, Παπαγεωργίου, Μπάκος, Μπαλκούρας, Κατσαρός, Τσέσμα, Τατσελάρι Ρ., Τατσελάρι Λ. Έπαιξαν και οι: Λάζος, Πέτρο, Στεμπάρι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Κοσμάνος, Σκάρπας.

Δήμητρα Γιάννουλης-Πελασγιώτιδα 2 – 0

Η Δήμητρα Γιάννουλης πήρε μία μεγάλη νίκη στην έδρα της και έτσι ανέβηκε στην βαθμολογία και ταυτόχρονα πήρε ψυχολογία για τη συνέχεια απέναντι στην μαχητική Πελασγιώτιδα (2-0).

Στο 3’ μόλις ο Καρέλας άνοιξε το σκορ για το 1-0 και στο 72’ ο Γκαλγκανόπουλος σημείωσε και το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας-Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Μπουκουβάλας, Ντελλής, Σαπάκος, Αλατάς, Μπάμπαλης, Νάστας, Γκαλγκανόπουλος (80΄ Λάτσος), Αθανασιάδης (70΄ Χατζηγρηγορίου), Καρβούνης (85΄ Κουρούτσαλης), Καρέλας.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Παπαγιάννης, Σέντζας, Ιορδανίδης, Δάσσιος Δ., Δάσσιος Γ., Χριστώνης, Γελαλής, Τσιουραντάνης (46΄Κουπατσιάρας), Ελιζόπουλος (46΄Κουτσικούλης), Χατζής Κ. (75΄Λιλολάρι, 85΄λ.τ. Δημητρόπουλος), Οσμάνι.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Γκαρέλης, Μπουρονίκος.