Βαθμολογία

Ο Δαμασιακός τοποθετήθηκε για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Δείτε τα όσα αναφέρει ο Δαμασιακός για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα στα Φάρσαλα:

"Σύσσωμοι διοίκηση και παίκτες του Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου "ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ", καταδικάζουμε την άγρια και αναίτια επίθεση που δεχθήκαμε στον αγώνα εκτός έδρας στα Φάρσαλα, για την 5η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ De-Tox. Παίκτες, διοίκηση και οπαδοί του Αχιλλέα Φαρσάλων, στο 2ο ημίχρονο κι ενώ το σκορ ήταν 4-1 υπέρ τους, με αφορμή ένα απλό φάουλ, που καταλόγισε ο διαιτητής Δημεράς, ξεκίνησαν μια αναίτια επίθεση που συνεχίστηκε μέχρι την αποχώρηση της ομάδας μας από το γήπεδο με τη συνοδεία της αστυνομίας.

Μια άγρια επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και το σώμα του Δημήτρη Καρακάνου. Μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια, ο ποδοσφαιριστής μας, δεχθηκε πισόπλατα και ύπουλα, γροθιές και κλωτσιές σε κεφάλι και σώμα από τον ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα Φαρσάλων, Μπλατσέρι, τον οποίο η διοίκηση της ομάδας του φυγάδευσε άρον άρον από το γήπεδο με  τη στολή του αγώνα.

Αναλυτικά τα γεγονότα.

Λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, εγίνε ένα  απλό φάουλ του Δημήτρη Καρακάνου στον Μπλατσέρι, που έδωσε ο διαιτητής Δημεράς. Μετά το φάουλ ο Μπλατσέρι κινήθηκε απειλητικά προς τον παίκτη της ομάδας μας βρίζοντας και φτύνοντας τον. Μαζί με τον Μπλατσέρι άλλοι

2 παίκτες των γηπεδούχων, οι Κουμπούρας και Κούλπας επιτέθηκαν στον Καρακάνο και τον Οικονόμου και συνεπλάκησαν. Ο Κουμπούρας έπιασε από τον λαιμό τον αρχηγό της ομάδας μας, ενώ οι ψυχραιμότεροι έτρεξαν να τους ηρεμήσουν. Παίκτες και προπονητής του Δαμασιακού πήγαν γρήγορα να τους χωρίσουν, όπως αντίστοιχα έπραξαν δύο παίκτες των Φαρσάλων οι Λάϊος και Καραμπούζης.

Κι ενώ γινόταν όλα αυτά εντός του γηπέδου, μέλος της διοίκησης των γηπεδούχων ο Χρήστος Δαμαλης έκανε ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει αφού άνοιξε την πόρτα από την κερκίδα με αποτέλεσμα να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο αρκετοί οπαδοί. Ευτυχώς όμως, αποφύγαμε τα χειρότερα με την παρέμβαση ενός άλλου μέλους της διοίκησης των Φαρσάλων, που κατάφερε να τους γυρίσει στην κερκίδα. Ο διαιτητής Δημεράς, απέβαλε με κόκκινη κάρτα τους Οικονόμου και Καρακάνο από το Δαμασιακό, όπως και τον Κουμπούρα από τους γηπεδούχους. Όμως ο διαιτητής λανθασμένα έδωσε μόνο κίτρινη κι όχι αποβολή στον Μπλατσέρι που ξεκίνησε την ένταση και επιτέθηκε στους παίκτες μας.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Κώστας Νεμπεγλέρας κινήθηκε προς το μέρος του διαιτητή για διαμαρτυρία, ενώ στη συνέχεια έτρεξε απειλητικά σε βάρος των Καρακάνου και Γεωργούλα, στους οποίους χρησιμοποίησε ακατανόμαστες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο ίδιος παράγοντας των γηπεδούχων ο Χρήστος Δαμαλης, που άνοιξε την πόρτα του γηπέδου για να εισβάλουν οι οπαδοί των Φαρσάλων στον αγωνιστικό χώρο, προκλητικά, δεν άφησε τον πρόεδρο του Δαμασιακού να πάει να συνοδεύσει τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Κατά την αποχώρηση των παικτών μέσα στα αποδυτήρια, ο Μπλατσέρι επιτέθηκε πισόπλατα και ύπουλα στον

Καρακάνο. Ο συμπαίκτης του ο Θοδωρής Μουσιάρης πήγε να προφυλάξει τον Καρακάνο και ο Κουμπούρας τον κράτησε για να μπορέσει Μπλατσέρι να τον χτυπήσει. Ο Καρακάνος δέχτηκε μπουνιά στο κεφάλι, έπεσε κάτω αιμόφυρτος ενώ ο Μπλατσέρι, συνέχισε να τον κλωτσάει με μανία στο σώμα. Όσο συμβαίνουν όλα αυτά στα αποδυτήρια, οι υπόλοιποι παίκτες του ΑΟΔ παρέμειναν εγκλωβισμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν στον προθάλαμο, από μέλη της διοίκησης των γηπεδούχων.

Με τον Καρακάνο αιμόφυρτο στο πάτωμα, κάλεσαν τη γιατρό για τις πρώτες βοήθειες και άνοιξαν τελικά τις πόρτες για να μπούνε στα αποδυτήρια και οι υπόλοιποι παίκτες του Δαμασιακού που ήταν εγκλωβισμένοι στον προθάλαμο. Βλέποντας τον παίκτη μας μέσα στα αίματα και πεσμένο στο πάτωμα, άνθρωποι της ομάδας των Φαρσάλων, φυγάδευσαν τον Μπλατσέρι μακριά και μάλιστα έφυγε φορώντας τη στολή του αγώνα. Μετά από όλα αυτά ο πρόεδρος του Δαμασιακού κάλεσε την αστυνομία στο γήπεδο. Κατά την αποχώρηση της ομάδας προς το λεωφορείο, 40-50 οπαδοί των γηπεδούχων κινήθηκαν απειλητικά προς της ομάδα μας, βρίζοντας και πετώντας μπουκάλια προς τους Γεωργούλα και Καρακάνο που ήταν τραυματισμένος. Ο συγκεκριμένος παίκτης μετά από τα χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις. Η ομάδα μας τελικά αποχώρησε από το γήπεδο με τη συνοδεία της αστυνομίας.

Μετά από όλα αυτά, ο Δαμασιακός "ευχαριστεί" για τη "φιλοξενία" αν αυτό είναι φιλοξενία, τη διοίκηση των Φαρσάλων, προπονητή και παίκτες που γύρισαν το ποδόσφαιρο όχι 30 αλλά 60 χρόνια πίσω.

Ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους".