Βαθμολογία

Νίκη και καλό ποδόσφαιρο από τα νιάτα της Νέας Πολιτείας!

Ένα ενδιαφέρον ματς διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας Α’» ανάμεσα στον Προμηθέα και την Αστραπή Νέας Πολιτείας (0-3).

Οι παίκτες του Γιώργου Καφφέ και του Θανάση Τσουμάνη έπαιξαν καλά και κατάφεραν στην επανάληψη να πάρουν τη νίκη. Ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο από τη συνολική εικόνα του αγώνα. Για ένα ακόμη ματς διακρίθηκαν οι νεαροί παίκτες της Αστραπής που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας και έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Ο Βρούβας στο 48’ με την έναρξη του δευτέρου με καταπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Στο 60’ ο Βρούβας σε μονομαχία με τους στόπερ της αντίπαλης ομάδας, πλάσαρε για το 0-2.

Στο 89’ ο Μπόνιας με καταπληχτική ενέργεια σούταρε στο γάμα για 0-3. Τέλος στο 85’ και 90’ δύο δοκάρια με Αρχοντή και Κατσιάνο για τους νικητές.

Προμηθέας (Βαγγέλης Στεφανής): Γκόβαρης, Κατσικάρης, Γκέκας, Σεΐζης, Ασίκογλου, Καρβουνάρης, Τσιπλικιάρης, Ραπτοτάσιος (50’ Σαμαρίνας), Δολμές, Δαούλας, Φάκας (70’ Διβανές).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Μπόνιας, Σταθάκος (75′ Τσιάρας Π.), Κατσιάνος, Καψιώχας (70′ Δράμης), Μπομπότης, Αλευράς (70′ Νούσιας), Κολλάτος, Βρούβας (65′ Παπαχρήστου), Τσιάρας Γ., Αθανασόπουλος (65′ Αρχοντής).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Μάνος, Γκάγκος.