Βαθμολογία

Πολλές (Χ)αμένες ευκαιρίες από τον Μαχητή!

Μαχητής Τερψιθέας και Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων συναντήθηκαν το Σάββατο (19/11) στο γήπεδο Τερψιθέας με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους που έκαναν μία πολύ καλή προσπάθεια αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη που τόσο ήθελαν.

Οι παίκτες του κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλου έχασαν πολλές και κλασσικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη και στα δύο ημίχρονα.

Από την άλλη οι Χαλκιάδες σημείωσε στο 8’ ένα πολύ ωραίο γκολ, με μακρινό σουτ από τα 30 μέτρα του Μιχάλη Λιούρα στο γάμα (0-1).

Στο 15’ από πάσα του Τζουρμακλιώτη και  προσωπική ενέργεια του Παπαδόπουλου ήρθε το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με τους Μάνωλης Ζούγκα και Αγγελή!

Για τους Χαλκιάδες στο 30’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το σκηνικό του ματς δεν άλλαξε με τον Μαχητή να συνεχίζει και στην επανάληψη έχοντας την κατοχή, τις φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Στο 60’ σουτ του Λιούρα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε με υπερένταση ο τερματοφύλακας και στο 70’ πολύ καλό σουτ του Γάτου μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας.

Ο Μαχητής πίεζε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά δεν είχε την ανάλογη αποτελεσματικότητα με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι και το 1-1 να μείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Μαχητής Τερψιθέας (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μάκκας, Παπαδημητρίου, Ζούγκα Μαρ., Κατσαβριάς, Καμβούκος (75’ λ.τρ. Ηλιούδης), Τζουρμακλιώτης (75’ λ.τρ. Μέτσιος), Παζόλης, Ριζούλης, Αγγελής (57’ Φανίδης), Ζούγκα Μαν., Παπαδόπουλος (60’ λ.τρ. Καραγκιόζης).

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Δούρος (30’ λ.τρ. Σελήνης, 90’ λ.τρ. Καϊσέρογλου), Γκουνάρας Σ., Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Σκέγια, Γάτος, Λιούρας, Τασιόπουλος, Γκατζόγιας (60’ Γκουνάρας Χ.), Αργυρακούλης (90’ Καναβός).

Διαιτητική τριπλέτα: Δεδικούσης, Τζιμούρτος, Καραμαγκιόλας.