Βαθμολογία

«Χρυσό» το γκολ του Καρβούνη και πρώτη νίκη για την Δήμητρα! (PICS)

Η Δήμητρα Γιάννουλης πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX, κερδίζοντας το Σάββατο (12/11) την ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με σκορ 1-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο μέρος ο Οικονόμος είχε την υπεροχή, απείλησε στο 7’ με το σουτ του Κίτσου που απέκρουσε με υπερένταση ο Βιλανάκης και στο 15’ νέο σουτ του Ντούφα, ο κίπερ ήταν και πάλι εκεί!

Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δυνατό ανάμεσα στις δύο ομάδες, κυρίως κέντρου, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Στην επανάληψη όμως η Δήμητρα με την πρώτη της ευκαιρία έκανε και το γκολ στο 65’. Στο ίδιο λεπτό, πριν βγει αλλαγή ο Λαγιόκαπας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μουλτσιάς από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

Πίεσε πάρα πολύ ο Οικονόμος για να φτάσει στην ισοφάριση, έτσι στο 88’ ο Πούτας είχε αριστερό κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, πέναλτι κέρδισε ο Ντούφας, από τον Κατσικόπουλο, εκτέλεσε ο Δραχαλίβας Στ., όμως ο Γιώργος Βιλανάκης απέκρουσε, έτσι κράτησε την εστία του ανέπαφη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας-Θανάσης Δουζένης): Βιλανάκης, Αρσένης, Κατσικόπουλος, Αλατάς, Σαπάκος, Μπαμπάλης, Νάστας, Μπουκουβάλας, Καρβούνης, Χατζηγρηγορίου (58΄Καρέλας), Αμπατζίδης (82΄Κουρούτσαλης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Λυκοκώστας-Νίκος Καραμήτσιος): Δραχαλίβας Ν., Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Αλεξόπουλος, Καραμπίνας (83΄Δριστέλας), Λαγιόκαπας (67΄Μουλτσιάς), Πούτας, Κίτσιος (83΄Γεωργούλης), Καρβούνης (67΄Μιφτάρι), Δραχαλίβας Στ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Νάκας, Ντελέζος Π.