Βαθμολογία

Η εμπειρία του Χασομέρη, χάρισε τη νίκη στο Κιλελέρ! (PICS)

Με ένα γκολ στο 88’, το Κιλελέρ κατάφερε να κάμψει την σθεναρή αντίσταση του Δαμασιακού, κερδίζοντας το ματς με σκορ 0-1 και έτσι παρέμεινε στην κορυφή.

Το γκολ σημείωσε ο έμπειρος Δημήτρης Χασομέρης με ένα ωραίο σουτ, ύστερα από φάουλ του Πανταζή, που του «έστρωσε» περίφημα τη μπάλα.

Από την άλλη ο Δαμασιακός, έδειξε πολύ σκληροτράχηλη ομάδα με δυνατούς παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια από τη διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές του Δαμασιακού, καθώς και για τον υπέροχο κόσμο που στηρίζει πάντα την ομάδα.

Στο αγωνιστικό στο πρώτο μέρος είχε την υπεροχή το Κιλελέρ και δημιούργησε δύο καλές στιγμές στο 15’ όταν τη σέντρα έβγαλε ο Μπαρούτας και εξ’ επαφής ο Βαγενάς δεν βρήκε δίχτυα.

Και στο 32’ ύστερα από σέντρα του Πανταζή, η κεφαλιά του Κουβελά έφυγε άουτ. Στην επανάληψη το ματς ήταν αμφίρροπο αφού και οι δύο προσπαθούσαν για το γκολ.

Στο 48’ ωραία «έκλεψε» ο Κουβελάς, έδωσε για τον Αναγνώστη που έκανε τη κεφαλιά, έδιωξε όμως ο αμυντικός.

Στο 72’ και 73’ απείλησε το Δαμάσι με τον Κυριάκο, στην πρώτη περίπτωση του σουτ του κατέληξε κόρνερ και στη δεύτερη επικράτησε αναταραχή, κατάφεραν όμως να αποσοβήσουν τον κίνδυνο οι αμυντικοί.

Έτσι το Κιλελέρ κατάφερε να πάρει μία πολύ δύσκολη νίκη σε μία «καυτή» έδρα που θα του χρειαστεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Δαμασιακός (Φώτης Πλίτσης): Γεωργούλας, Λέτσιος Α., Μπακαϊμης Σ., Οικονόμου (70’ λ.τρ. Κυρατζής), Καρακάνος, Μουσιάρης Θ., Δεληχάς (75’ λ.τρ. Δημητρέλης), Δούκας, Τσιάλτας (83’ Τσιάγκος), Κυριάκος, Τσούτσας.

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής, Μπαρούτας, Αντωνίου, Τσακίρης, Ντιντής (65’ Γκουγκουλιάς), Αναγνώστης (65’ Φασούλας), Κουβελάς, Χασομέρης, Βαγενάς, Παπαγεωργίου (80’ Χατζησσαβίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Μάνος, Αναστασίου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ