Βαθμολογία

Άλλη μία νίκη για το Μαυροβούνι (PICS)

 

Το Μαυροβούνι πήρε άλλο ένα τρίποντο, αυτή τη φορά κέρδισε με σκορ 0-2 την Πελασγιώτιδα στο γήπεδο Ανθούπολης για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, αφού στο 2’ ο Μπατζέλας Ν. με ωραίο σουτ στο «γάμα» έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έμειναν όμως νωρίς με παίκτη λιγότερο, αφού στο 20’ ο Κουπατσιάρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και σίγουρα αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες της «Πέλας».

Παρότι οι παίκτες του κ. Κώστα Μπακατσή παίξανε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, με ωραίους συνδυασμούς, όμως τους έλειπε το γκολ.

Από την άλλη το Μαυροβούνι του κ. Δημήτρη Κουκουλιαύκα έδειξε την εμπειρία που έχει σε ένα ακόμη ματς και μάλιστα στο 73’ «κλείδωσε» το τρίποντο. Από κάθετη πάσα του Μπέτση, ο Πράπας σκόραρε για το 0-2.

Στο 60’ οι νικητές είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπατζέλα Β. Τέλος για το Μαυροβούνι έχασε μία καλή ευκαιρία επίσης ο Πράπας στο δεύτερο μέρος.

Για την Πελασγιώτιδα, να αναφέρουμε πως έκανε μία φιλότιμη προσπάθεια και μόχθησε μέχρι το τέλος για το γκολ. Κουσιώρας, Οσμάνι Φ. έχασαν κάποιες καλές στιγμές κυρίως στην επανάληψη.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Τσιγγάνης, Ντογκάνι (50’ Σέτζας Θ.), Δάσσιος Γ., Κουπατσιάρας, Δάσσιος Δ., Κουτσικούλης, Χριστώνης, Κουσιώρας (85’ Χατζής Κ.), Χριστοδουλάτος, Οσμάνι Φ.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Κολιοφούτης (75’ Σκαφιδάς), Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Β., Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Φακίτσας (55’ Σπανός), Ακριβόπουλος (65’ Ράχης), Πράππας (75’ Θάνος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Μπουρονίκος, Κουβατάς.