Βαθμολογία

«Επίσημος Συνεργάτης» της ΠΑΕ ΑΕΛ η «Auto Tsogias»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ως “ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ” για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 την επιχείρηση “AUTO TSOGIAS”, η οποία εδρεύει στη Λάρισα και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Με εμπειρία 45 ετών στο χώρο, επικεντρώνεται στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της με συνέπεια και στόχο να παρέχει τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Πρόκειται για χορηγική συνεργασία η οποία επισφραγίσθηκε και με την παράδοση δύο αυτοκινήτων για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΛ, τα οποία παρέλαβαν από τον κ.Νίκο Τσόγια (φωτ.), τα στελέχη της ομάδας μας Τάσος Βενέτης, Στάθης Ταυλαρίδης (εκπροσωπώντας το αγωνιστικό τμήμα), Δήμητρα Βασιλάκου και Αποστόλης Νταϊλιάνης (από το τμήμα marketing και δημοσίων σχέσεων).

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί την «AUTO TSOGIAS” και τον κ.Νίκο Τσόγια προσωπικά, γιατί είναι ένας ακόμη Λαρισαίος επιχειρηματίας που εμπιστεύεται τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στις τάξεις μας και εκφράζει έμπρακτα την υποστήριξή του.

Γι’ αυτό και αξίζει να συμπληρώσουμε ότι μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων, που αποτελείται από μοντέλα όλων των κατηγοριών, περιμένει τους ενδιαφερόμενους στους 3 εκθεσιακούς χώρους της εταιρίας “AUTO TSOGIAS”, για να καλύψει όλες τις ανάγκες!

Όλα τα αυτοκίνητα έχουν περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιείας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, επιτρέπουν στην επιχείρηση να δέχεται τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής του πελάτη, ενώ προσφέρει εναλλακτικές επιλογές για τη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου και γρήγορες διαδικασίες διεκπεραίωσης.

Τώρα και μέσω του διαδικτύου μπορείτε να βλέπετε τα μοντέλα που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις εκθέσεις της “AUTO TSOGIAS”.

AUTO TSOGIAS, Κορίνθου 1 – Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) τηλ. 2410 285 088, www.autotsogias.gr

ΠΗΓΗ