Βαθμολογία

Νεμπεγλέρας: «Νιώθω πανέτοιμος για τη νέα αυτή πρόκληση

"Στόχος να παίξουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους στόχους μας! Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων ο Κώστας Νεμπεγλέρας στάθηκε αρχικά στο γεγονός ότι αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά η πρόταση από τον Αχιλλέα Φαρσάλων και δεν υπήρξε καμία δεύτερη σκέψη ή ενδοιασμός ώστε να αποδεχθεί την πρόταση της Διοίκησης και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου.

Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι πρώτες του εντυπώσεις ως προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τις απαιτήσεις τόσο του κόσμου όσο και της Διοίκησης και δήλωσε χαρακτηριστικά: Γνωρίζω πολύ καλά την ιδιοσυγκρασία των ανθρώπων του Αχιλλέα και με πολλούς διατηρώ πολύ καλές σχέσεις από την πρώτη μου θητεία στον Σύλλογο, νιώθω ότι επέστρεψα σε ένα πολύ γνώριμο και φιλικό περιβάλλον και είμαι πανέτοιμος για την νέα αυτή πρόκληση της καριέρας μου.

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων έχει υπάρξει συμπαίκτης η τοποθέτηση του ήταν ξεκάθαρη και σαφέστατη: “Για να γίνεις προπονητής είναι απαραίτητο κριτήριο να έχεις αφήσει πίσω σου όλα όσα έχεις πετύχει ως ποδοσφαιριστής και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο. Με όλους τους ποδοσφαιριστές είμαι φίλος εκτός του αγωνιστικού χώρου και είμαι εκεί για αυτούς για οτιδήποτε χρειαστούν ανά πάσα στιγμή.

Όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο οι ρόλοι πρέπει να είναι ευδιάκριτοι και ο καθένας να αντιμετωπίζει με σεβασμό, ηθική και αξίες τον ρόλο του στην ομάδα.”

Ενώ όσο αφορά το κομμάτι του ποδοσφαίρου που επιθυμεί να παίξει ο Αχιλλέας Φαρσάλων δήλωσε τα εξής:

“Η Διοίκηση του Συλλόγου έχει κάνει ότι καλύτερο ήταν εφικτό και στην ομάδα βρίσκονται ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα, προσωπικότητα και εμπειρίες. Στόχος μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, να είμαστε εμείς αυτοί που θα έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και να συνδυάσουμε τα αποτελέσματα με καλό ποδόσφαιρο και επιτυχίες.”

Ενώ στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Νεμπεγλέρα ο Χρήστος Λιάπης ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να βρίσκομαι στον Αχιλλέα Φαρσάλων έναν τόσο ιστορικό σύλλογο με τόσο “βαρύ” όνομα. Στόχος μας είναι μαζί με τον Κώστα Νεμπεγλέρα να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό που να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, κυριαρχικό και να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.