Βαθμολογία

ΓΣ Ηρακλής: «Λύση για το γηπεδικό πρόβλημα»

Ο ΓΣ Ηρακλής έκανε γνωστή την θετική ανταπόκριση της Πολιτείας, προκειμένου να δωθεί ένα αίσιο τέλος και ο Γηραιός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Αναλυτικά: 

«Σε πολύ καλό κλίμα και με θετική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων του Γ.Σ. Ηρακλής με τον Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου.Τον Ηρακλή εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Φώτης Θέος με τον Θάνο Τσουρέκα και τον νομικό σύμβουλο του Συλλόγου Δημήτρη Φινοκαλιωτη.

Οι εκπρόσωποι του Γ.Σ. σε συνέχεια της προηγούμενης επαφής τους, παρέδωσαν στον Υπουργό Επικρατείας τα απαραίτητα έγγραφα που ζητήθηκαν ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.Αυτό που εισέπραξαν είναι η θετική ανταπόκριση της Πολιτείας, προκειμένου να δωθεί ένα αίσιο τέλος και ο Ηρακλής να αποκτήσει το δικό του γήπεδο.

Δρομολογήθηκαν όλες οι εξελίξεις που έχουν να κάνουν με θέματα που αφορούν την χρηματοοικονομική μελέτη και παράλληλα όπως αναφέρθηκαν θα υπάρχει ανοικτή γραμμή,ώστε να πάρει σάρκα και οστά η δίκαιη απαίτηση να βρεθεί λύση για το γηπεδικό πρόβλημα του Ημίθεου».