Βαθμολογία

Εθνική Παίδων: ήττα 2-0 από την Ιταλία και...αναμονή

Ένα γκολ των Φινλανδών στο 87΄ της αναμέτρησής τους με το Κόσοβο (1-1) τους έδωσε τη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου, αφήνοντας τρίτη τη δική μας Εθνική U17 που στάθηκε καλά αλλά ηττήθηκε 2-0 από την Ιταλία. Η Ελλάδα θα περιμένει την ολοκλήρωση των υπόλοιπων γκρουπ των προκριματικών, για να μάθει αν θα περάσει στην Elite Round ως μία από τις 4 καλύτερες τρίτες.

Η Εθνική στάθηκε καλά στο α΄ ημίχρονο, ατύχησε όμως να δεχθεί γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ μέρους από τον Ρομάνο και μόλις με την έναρξη (48΄) του β΄ μέρους (Παφούντι). Συνολικά η Εθνική Ομάδα στάθηκε πολύ καλά, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Η Ελλάδα τερμάτισε έτσι τρίτη με 3 βαθμούς στον 8ο όμιλο, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στο Κόσοβο και θα περιμένει τώρα την ολοκλήρωση των υπόλοιπων ομίλων για να μάθει αν αυτή η συγκομιδή θα της δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (Elite Round).

Ελλάδα: Μπελέρης, Σβίγκος, Παναγάκος, Χατζόπουλος (83΄ Κωστούλας), Πολυκράτης, Μαρούτσης (77΄ Ανδρικόπουλος), Πανικίδης, Καλάνι (76΄ Μπρέγκου), Αλαφάκης (61΄ Πολιτάκης), Μουζακίτης, Τζίμας.

Ιταλία: Τομάσι, Κόκι, Ράμαϊ, Σεντότι (85΄ Βέρντε), Βέιντρε, Μανίνι (75΄ Φινοκιάρο), Ρίτσιο (46΄ Κραπίστο), Μεντιτσίνο, Ρομάνο, Σκότι (46΄ Ρανιόλι-Γκάλι), Παφούντι (71΄ Ράο).