Βαθμολογία

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη, αλλά και την βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, για την αθρόα προσέλευσή του, στο γήπεδο Φιλιππούπολης, στον αγώνα Κυπέλλου με την Athens Kallithea.
Πολύ δε, για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά, που επέδειξαν άπαντες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, που δεν είχε καν την ευνοϊκή εξέλιξη, που περιμέναμε όλοι, για την ομάδα μας.
Το ζεστό χειροκρότημα των Λαρισαίων φιλάθλων προς τους παίκτες και τον προπονητή μας, στο τέλος του ματς για την προσπάθειά τους, μας γεμίζει με περίσσια δύναμη και πάθος για την συνέχεια και ενόψει του πρωταθλήματος της Super League 2.
Επιθυμία της νέας διοίκησης του κ. Κωνσταντίνου Τσακίρη είναι - αγωνιστικά - ο Απόλλωνας (που στο 70% το έμψυχο υλικό του, αποτελείται από Λαρισαίους παίκτες) να φανεί αντάξιος της ιστορίας του, αλλά και της ποδοσφαιρικής Λάρισας.
Σας θέλουμε κοντά μας, συνεχώς και σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, χωρίς πολλές φανφάρες και λόγια.