Βαθμολογία

Έκλεισε τον Γρηγόρη Πασσιά ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Τον νεαρό μεσοεπιθετικό Γρηγόρη Πασσιά ανακοίνωσε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Γρηγόρη Πασσιά με την μορφή δανεισμού από τον Απόλλων Λάρισας.

Ο Πασσιάς αγωνίζεται τόσο στα πλάγια της επίθεσης όσο και ως κεντρικός επιθετικός και μέχρι πρότινος ανήκε στην ομάδα του Απόλλων Λάρισας από την οποία και αποκτήθηκε ως δανεικός από την ομάδα μας.

Επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΑΟ Μαυροβουνίου (σ.σ. όπου και συνεργάστηκε με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Βασίλη Μπακογιάννη), ενώ έχει φορέσει και την φανέλα των τμημάτων υποδομής (Κ - 19) του Απόλλων Λάρισας.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Γρηγόρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Επίσης ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλων Λάρισας για την άψογη συνεργασία του για την υλοποίηση του δανεισμού.