Βαθμολογία

Αναχώρησε για το παιχνίδι Κυπέλλου στην Κρήτη ο Π.Ο. Ελασσόνας

Μέσα σε κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας αναχώρησε σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι για την Κρήτη η αποστολή του Π.Ο. Ελασσόνας για το σημαντικό παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αλμυρό Γαζίου, που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 2 Οκτωβρίου, στις 4 το απόγευμα, στο Ηράκλειο.

Αρχικά μεταβαίνει στον Πειραιά και στη συνέχεια στις 9 το βράδυ ακτοπλοϊκώς στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι 20 «κυανόλευκοι» που επέλεξε ο τεχνικός Νίκος Φώλλας και απαρτίζουν την αποστολή, είναι οι: Πέρπερας, Γκουτζουρέλας, Ντουλάγκ, Νταμπώσης, Μουλτσιάς, Λαγός, Κοντοθανάσης, Κακάμης, Σουγλής, Σεμερτζίδης, Καραμούλας, Καραγκούνης, Μπούσιας, Βλαχάκης, Περτζιόνι, Γκαμπέτας, Ιγγλέζος, Κουκούλης, Αγρογιάννης και Κουρδής, ενώ θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Ματούλας.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. Άλκης Χατζηβασίλης, ενώ την ομάδα θα συνοδεύουν τα μέλη της διοίκησης Παναγιώτης Μωυσίδης, Χρήστος Αγοραστός και Τάσος Δατσογιάννης.

Στην αναχώρηση της αποστολής από την κεντρική πλατεία έδωσαν το «παρών» ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Οργανισμού ΑΕΝΟΛ Α.Ε. Λευθέρης Φουρκιώτης και ο δημοτικός σύμβουλος – πρώην αντιδήμαρχος Ελασσόνας Κίμων Τσούρης.

Του Γιάννη Μουκίδη