Βαθμολογία

Κλιμάκιο Μικτών – Φιλικό προεπιλογής μικτής ομάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/9) το απόγευμα στο Καλοχώρι το πρώτο κλιμάκιο για την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών που θα επανδρώσουν τη μικτή ομάδα της ΕΠΣΝΛ.
Στην προπόνηση δοκιμάστηκαν περισσότεροι από 60 ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2009-2010. Πέραν του κ. Τσετσιλα παρευρέθηκε και ο γυμναστής-Διαιτητής Μίχος Δημήτριος ενώ από την Τεχνική επιτροπή το παρών έδωσε ο κ. Μερτζανίδης.

Από  τον προπονητή  Τσέτσιλα  Δημήτρη καλούνται οι παρακάτω  παίκτες να βρίσκονται  Τριτη 27/9 και ώρα 15:00 (ώρα  προσέλευσης) στο γήπεδο  της  Γιάννουλης για φιλικό προεπιλογής  με την Κ16 της Γιάννουλης .Όλοι  οι παίκτες  να έχουν  αθλητική περιβολή, καλαμίδες και την κάρτα υγείας σε ισχύ.

Καραμάνης (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Παπαγεωργίου, Δάσκαλος, Αναγνώστου, Πατσιατζής, Καμέας (Ηρακλής Λάρισας) Σακούτσιος (Ακαδημία Τυρνάβου) Λιλελάρι, Σταυροαθανασόπουλος, Τζήκας (Πελασγιώτιδα), Παπάς, Ντινόπουλος, Μαρούδας, Μπέκας, Τζαμαλής (Αμπελόκηποι), Τασιόπουλος, Βαρσάμης (Νίκη Μιχαήλ), Μπαϊκάμης (Δαμασιακός), Βελετάνης, Μπιώτης (Ερασιτεχνική ΑΕΛ), Μπόμπολας (Φαλανιακός)