Βαθμολογία

Ενδιαφέρον φιλικό διεξήχθη στην Τερψιθέα (PICS)

Ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (23/9) στο φιλόξενο γήπεδο Τερψιθέας ανάμεσα στον τοπικό Μαχητή και τον Ηρακλή Λάρισας (Κ16).

Ρεπορτάζ – Φωτό: Βάσω – Χρήστος Γκατζούλης

Για την ιστορία οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 1-2 (με ανατροπή). Το συγκρότημα του κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλου ήταν πολύ μαχητικό και στο 33’ το ωραίο μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Πολύ νωρίτερα μόλις στο 3’ ο Ριζούλης έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 18’ τη σέντρα έβγαλε ο Καμέας από αριστερά και ο Κουτζαηλίας Κ. έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι είναι στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγώνων στη Β’ ΕΠΣΛ και μάλιστα περιμένουν και κάποιες ακόμη επιστροφές παικτών έτσι ώστε να είναι άκρως ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

Από την άλλη οι νεαροί παίκτες του κ. Θάνου Τριανταφυλλόπουλου έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο, ήταν μάχιμοι και ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει σίγουρα πιο έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της.

Στην επανάληψη ο Μαχητής ξεκίνησε με μία πολύ καλή φάση στο 55’ όταν ο Ριζούλης έκανε το σουτ, απέκρουσε προσωρινά ο Ντάτσι, στην επαναφορά πήρε τη μπάλα ο Ζούγκα Μαν., έδιωξε όμως την τελευταία στιγμή αμυντικός του Ηρακλή.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές αλλαγές εκατέρωθεν. Ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα στο 65’ με τον Ράμα Α. για το 1-1.

Ενώ στο 85’ ο Ηρακλής κατάφερε να κάνει και το 1-2 με τον Ζτούπη (γεννηθείς το 2009) με ένα ωραίο σουτ.

Μαχητής Τερψιθέας (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Νότας, Παπαδημητρίου, Κατσιαβριάς, Μήτρος Δ., Ζούγκα Μαρ., Ζούγκα Μαν., Ριζούλης, Παπαδόπουλος, Παζόλης, Καννελίδης, Καραγκιόζης.

Έπαιξαν και οι: Μήτρος Β., Κυριάκος, Βράκας, Γιαννακόπουλος, Τζουρμακλιώτης, Μονάντερος, Αγγελής.

Ηρακλής Λάρισας Κ16 (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης): Ντάτσι, Δρόσος, Αναγνώστου, Δάσκαλος, Παπαγεωργίου, Παυλίδης, Νταφόπουλος, Κουτζαηλίας Γ., Κουτζαηλίας Κ., Ράμα Α., Καμέας.

Έπαιξαν και οι: Πατσιατζής, Ράμα Τ., Ράπτης, Τσότσος, Ζτούπης, Κουφοζήσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μίχος, Σουπεκιώτης, Σούρλας.