Βαθμολογία

Αετός Μακρυχωρίου – Ηρακλής Λάρισας (Κ16) 0-1 (PICS)

Ένα πολύ ωραίο φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (17/9) στο Μακρυχώρι. Ο τοπικός Αετός που θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX, αντιμετώπισε τον Ηρακλή Λάρισας (Κ16).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ήταν σε κάθε περίπτωση ένα δυνατό τεστ και για τους δύο τεχνικούς. Ο κόουτς του Αετού κ. Θοδωρής Στεργιάδης είδε την ετοιμότητα των παικτών του λίγο πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Από την άλλη ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας (Κ16) κ. Θάνος Τριανταφυλλόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς παίκτες και σχήματα, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-1.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, είχε όμως ρυθμό, δυνατές μονομαχίες και γενικά ήταν ένα καλό τεστ και για τους δύο.

Οι γηπεδούχοι έγιναν απειλητικοί με τον Τσαπατώρη (δύο φορές στο πρώτο μέρος) και μία στο δεύτερο με το νεαρό παίκτη να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Σε γενικές γραμμές πάλεψαν οι παίκτες του Αετού, μόχθησαν για το αποτέλεσμα και έδειξαν πως με ορισμένες ακόμη προσθήκες θα παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Ηρακλή Λάρισας (Κ16) έδειξε θετικότατα στοιχεία. Μία ομάδα δουλεμένη με παίκτες που διψούν για διάκριση και υπάρχει φυσικά πολύ ταλέντο. Είναι μία ομάδα που έχει όλα τα εχέγγυα να πάει ψηλά και φέτος. Oι νικητές είχαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Ράμα, Καμέα, Κουτζαηλία Κ. και στο δεύτερο με τους Κουτζαηλία Κ. και Γ., αλλά και τον Λιόβα.

Το μοναδικό γκολ του ματς σημειώθηκε στο 85’ με μακρινό σουτ του Μουρτίκα (0-1).

Αετός Μακρυχωρίου (Θοδωρής Στεργιάδης): Σουπεκιώτης, Γραβάνης, Νικολακούλης, Χουτεσιώτης, Μητσογιάννης, Τσιάμης, Μανωλόπουλος, Μπλάντας, Τσαπατώρης, Λάλας, Γκαραβέλης.

Έπαιξαν και οι: Μπιτσαράς, Κυρίτσης.

Ηρακλής Λάρισας Κ16 (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος – Πέτρος Καραναστάσης): Ντάτσι, Μπαλαμώτης, Αναγνώστου, Δάσκαλος, Γαργάλας, Παυλίδης, Καμέας, Κουτζαηλίας Γ., Κουτζαηλίας Κ., Ράμα, Μεσσής.

Έπαιξαν και οι: Στεργιούλης Γ., Στεργιούλης Φ., Μουρτίκας, Λιόβας, Πατσιατζής, Κουφοζήσης, Τσότσος, Παπαγεωργίου, Δρόσος, Ράπτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δεληγιάννη, Μάνος, Μπουρονίκος.