Βαθμολογία

Δυναμική επανεκκίνηση για την Δόξα Ομορφοχωρίου (PICS + VIDEOS)

Το ιστορικό σωματείο της Δόξας Ομορφοχωρίου, ξεκίνησε την προετοιμασία του, για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ όπου και θα μετέχει τη νέα χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Δόξα έχει έτος ίδρυσης το 1961 (62 ολόκληρα χρόνια) όπου μετέχει ανελλιπώς στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας.

Η ομάδα της νέας περιόδου 2022 – 2023 μαζί με την Ακαδημία

Είναι στα συν της ομάδας πως είναι πολύ κοντά στη Λάρισας (λιγότερο από δέκα λεπτά) και φυσικά διαθέτει άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και αποδυτήρια.

Τα τελευταία 11 χρόνια στυλοβάτης της ομάδας σε όλους τους τομείς είναι ο πρόεδρος κ. Γιώργος Μαξιμιάδης. Τα συγχαρητήρια για την κατάσταση του γηπέδου αξίζουν στον πρόεδρο, αφού είναι εκείνος που το προσέχει και το έχει πραγματικό κόσμημα.

Ο Αγιασμός της ομάδας

Όπως μας είπε το αγαπάει πάρα πολύ αφού είναι το δεύτερο σπίτι του. Η προσπάθεια που γίνεται είναι πάρα πολύ μεγάλη, αφού δεν έχει βοήθεια σχεδόν από κανέναν, παρόλα αυτά παραμένει αυθεντικός και ρομαντικός με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Γιώργος Μαξιμιάδης είναι ένας άνθρωπος που έδωσε και την ψυχή του για το Ομορφοχώρι, αφού διατέλεσε για πολλές τετραετίες και πρόεδρος της Κοινότητας και η ενασχόλησή του με τα κοινά είναι πλούσια. Τη φετινή χρονιά, κράτησε τον βασικό κορμό που είναι έμπειροι παίκτες και τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, έκανε αρκετές μεταγραφές γιατί θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και να φτάσει γιατί όχι και στην άνοδο.

Προπονητής ανέλαβε ο γνώριμος κ. Χρήστος Ντικολιανίδης, που είχε περάσει και τα προηγούμενα χρόνια από την Δόξα και την αγαπάει ιδιαίτερα.

Η Ακαδημία της ομάδας 2022 - 2023

Ορισμένα από τα νέα αποκτήματα

Η διοίκηση της ομάδας

Φέτος η Δόξα κατάφερε να επανδρώσει και αγωνιστικό τμήμα (Κ12) που θα μετέχει στους επίσημους αγώνες των υποδομών. Εκεί προπονητής παραμένει ο κ. Βασίλης Δοδοντσάκης που παράλληλα αγωνίζεται και στην ανδρική ομάδα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (15/9) πριν την προπόνηση διεξήχθη και ο καθιερωμένος Αγιασμός με τον Πάτερ Παύλο Τσουκνίδα που είναι εφημέριος των εκκλησιών στο Ομορφοχώρι, όπου ευχήθηκε με τη σειρά του υγεία και κάθε επιτυχία στη ομάδα του χωριού. Στο σύντομο λόγο του ο πρόεδρος κ. Μαξιμιάδης τόνισε πως χρειάζεται την στήριξη του κόσμου μαζί και των γονέων των μικρών παιδιών της Ακαδημίας, που είναι το αύριο της ομάδας, γιατί όπως τόνισε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όλοι μας χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να προχωρήσουμε.

Το athleticlarissa βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (15/9) και σας μεταφέρει φωτογραφίες από τον Αγιασμό, την προπόνηση, αλλά και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές.

Οι δηλώσεις

Γιώργος Μαξιμιάδης (Πρόεδρος)

">http://

Χρήστος Ντικολιανίδης (Προπονητής)

">http://

Αλέκος Σφέτσος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Θωμάς Κωσταρέλλος  (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Ευθύμης Καλόγηρος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Δημήτρης Τσακαβίτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://